Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije valjda sad, da su i Rusi srbi???? hahahaha ma vi ste tako jadni i bijedni, da vas covjek ne treba nista ozbiljno shvatati. Bolesna nacija!
samo vi brinite za Rusiju i Ameriku a to sto cete se vi smrzavati, o tome kad to bude e zato nemate hljeba da jedete, jer od mrznje prema Srbima (Rusima) ne vidite dalje od nosa, al\' ko va je.. i niste nikakvi ljudi
tacno kako commi kaze plus povecavaju jaz izmedju rusije i ukrajine kako bi u dogledno vrijeme izasli na ruske granice sa nato-m.
ma dok je uglja iz banovica boli nas kur ac za plin i rusiju i ukrajinu hahahaha
Ruski problem jedan/jedan, do sada su mogli zaobići Ukrajinu kao transportnu tačku jedno 1000X, Ukrajinski standard života zbog nivoa korupcije - Ko je kriv ? Rusi su prirodna tačka snabdjevanja Europe resursima nabavljenim po tržišnoj cijeni, Izobori se svode na Sjevernu Afriku, Atlantik, Sjeverno more i Rusiju..... Sve ostalo je izmišljanje tople vode u globalizaciji (skup transport)..... Grijanje na struju ?