Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cepelin linija Trebinje - Bijeljina uskoro u funkciji. Air Dodo glavna kompanija u RS i nema konkurencije.
Daj ne se*ite! Linije su vec bile iz Salzburga i Beca ali su zatvorene nakon par mjeseci.
Trebinje - Bec 2 sata i 5min
ja mislim da ce se prije otvorit linija Bec-Trebinje hahahhahaha
Svi aerodromi u BiH, izuzev sarajevskog su ne rentabilni i politicki otvoreni. Najvise je onih dana u godini kada ovi aerodromi imaju jedan ili nula letova.
Hoce al juce.
Batalite se čorava posla. Banja Luka - Beč - 559 km i to sve auto putem. Prije češ kolima doći nego avionom
Malo sutra, evo da ti navedem primjer. Ja iz Minhena do kuce imam tacno 796km, zavisno od saobracaja a najcesce upadnem u neku guzvu, trebam u prosjeku 8,5-9 sati voznje. Avionom iz Memingena za Beograd letim sat vremena, iz Beograda do kuce (165km) trebam isto sat i pol, ali kuci dodjem odmoran kao da nisam putovao, dok kad stignem autom treba mi dan da dodjem sebi. Sto se tice aerodroma u Banja Luci i Trebinju, mozete se vi smijati koliko hocete, ali sto se tice polozaja oni svakako imaju potencijala. Zasto bi neko iz sjeverne ili juzne BiH letio za Sarajevo kad mu onda do kuce treba vise sati kad uzmes u obzir nase puteve??? Pita mene jedan Bosnjo sto letim za Beograd a ne za Sarajevo??? Sigurno da Srbiji napravim promet, pazi logike. Odgovor je jednostavan, kao prvo, karta za Beograd je dosta jeftinija nego za Sarajevo, drugo, iz BG do kuce imam 165km, od toga 155km autoputa. Iz Sarajeva do kuce imam 227km, od toga 50km autoputa. Mislim da je racunica vise nego jasna.
svaka cast: https://www.youtube.com/watch?v=QtCiNkXqLQM&list=UUKnnifVIS8oW7eYeoR-qabQ
Ja desni, manja verzija mog lijevog kolege.
desni je austrijski ambasador, opasan igrac
Uvođenje ove linije bi ugrozilo poslovanje aerodroma Trebinje
Dovoljna je linija aerodrom Trebinje - Austrija.
Dodo Air Hahhahaha