Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
,,.............nije za državu....,, Koju državu? hahahaha kada bi se ovdje vidio lični interes nekoga od državnika kupio bi se mlin za 10 minuta ali, pa valjda je svima jasno da se na ovom prostoru cijele BiH za dobrobit države ne radi ništa ali za sopstvene interese SVE SE RADI! Ko se izjasni da nije ovako znači da je jeda od pomenutih ili da je glup do bola.
Pa Šta zanima ove naše papke, samo bh telecom, elektroprivreda, samo odakle mogu uzeti milione bez bilo kakvog truda, mislim da su vise bilo kakve vijesti suvišne, ovo je dno dna od države. pišam se na sve njene institucije i njenje političare
Ako našoj državi nisu gradjani bitni, zasto bi bio ovaj mlin ?
Ja komentara i pitanja ja mislio da sam na piku
drzava je bolesna
@lik5 mojne Pascai
za 15 000 ja ću tri ovakva napravit
@NezavisnoSvoj iz iskustva govorim, imam mlin, što bi njen bio važniji od mog, snađi se i popravi, al tražit 15000 jel ona u vugla dobra
a šta je u interesu države osim krađe ?
Ovakvim ljudima treba pomoci. Ne boj se, gdjo Barbic, i ne odustaj! " Pod kamenom zrnje skripi, Sitno brasno Sitno sipi..." Idila u svom izvornom obliku. Bosanska seoska vodenica.