Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćete u EU, eto vam ilustracija onoga šta vas čeka, mili moji Bosančići!
Dozivotni ZATVOR!
J....BE SE DIREKTORA, ON NA GODIŠNJEM............ HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAH...................
Smajlovic je karina!
dje god su periguzi tu su problemi pizdarije i javasluk
Smajlović će biti zlatnim slovima upisan u historiju Zenice. Sve ovo sto se desava oko Mittala, grijanja itd. je produkt Sarajeva i Federacije.
daj boze da ih neko smakne...
Huso, hoce li biti grijanja ove zime ?
Sve je to ista bagra. Prodane duse. I Smajlovic i Mujezinovic i fuj ovi cigani iz Mittala.
ko bi rek\'o
Treba ih sviju odgovorne lijepo natjerati sada da se malo okupaju u rijeci, da se malo zagrcnu vodom koju su zagadili...
KAZNITI SA 10 MILIONA EURA I TO OBAVEZUJUCA KAZNA, NA KOJU CE ICI KAMATA DOK SE NE PLATI!
LJUDI MOJI STA VAM RADE LOPOVI. JA SAM RODJEN U ZENICI I DO SVOJE DVADESETE GOD. BORIO SE SA BROHITISOM A ONDA ODSELIO.SADA IMAM 40 GOD. I PROBLEMA SA DISANJEM IMAM SAMO KADA DODJEM U ZENICU NAROCITO ZIMI, KADA SE SPOJI MITTAL SA IZDUVNIM GASOVIM LOSEG GORIVA ITD. PS. SVIMA PORUCUJEM KOJI IMAJU SLICNIH PROBLEMA BJEZITE IZ ZENICE JER ZDRAVJE JE NAJBITNIJE.
Bravo Dostasi! bar im neko j..e m...r!
sve to treba po kratkom postupku, i Mital i nacelnika i sve... sta treba, jos samo da nas potruju i gotovo!!!!