Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno kako se može bezcarinsko uvoziti sve vrste roba iz Turske, a nemože iz EU, uključujući i Hrvatsku? Koji su to interesi i zašto se na ovo ne ukaže javnosti!
Mljekare trebaju podržati svi oni koji ispaštaju zbog prekomjernog uvoza- Pa Hrvatska se i dalje provlači kroz CEFTA iako je trebala automatski ispasti iz toga kada je još davno ušla u EU. Zahvaljujući tome svi domaći proizvođači su bombardovani nelijalnom konkurencijom iz EU, kao da nam nije dosta prekomjernog uvoza smeća iz Hrvatske i Srbije.
Ja čuo ministarstvo im u znak podrške daje 0,50km po litru mlijeka. Dobri Duduk njihov. Jbg. samo onda se ja probudih i ode san u qurac ..
Onaj ko želi da zaradi do 300$ mjesečno uz minimalan rad, radeći mini zadatke, nek' klikne na link i nek' se registruje. Potreban je PayPal jer se preko njega vrše isplate..vrlo jednostavno http://www.clixsense.com/?6838625
Kad vam je EU govorila da se otvori državno ministarstvo poljoprivrede koje bi dobilo podsticaje niko nije imao sluha.
Ne znam zašto dobijam minuse. Želim da zaradite i vi i ja. Zaradite radeći mikrozadatke, ne oduzima puno vremena, a efikasno je: http://www.clixsense.com/?6838625 Jednostavno i besplatno.
samo dati podrsku ovim ljudima i izaci zajedno sa njima na granicu i za mnogo drugih artikala ,u jugi se znalo sve sto mi proizvedemo moze se uvesti ali su terecenja bila takva da su nasi proizvodi bili konkurentni ,a sad nam uvaljuju svoj otpad za bagatelu a naši ljudi su pušiona(proizvodni sektor)
dodik muze sve redom.
kad vam treba podrška od države BiH, onda ste uz nas, a kada vam ne treba onda ste za referendum i secesiju. vrlo zanimljivo, a znate da vam srbija ne može pomoći, jer ne može pomoći ni samoj sebi.
Ovako se danas zlato moje ratuje. Opleti po dzepu. Vidis da uslovljavaju privredu finansijskim nadleznostima na nivou BiH. Ili pvako ili onako entiteti ce pasti jer Dayton nema mehanizam finansijske odrzivosti. Entiteti ce implodirat upravo zbog finansijske neodrzivosti.