Slučaj 'pokvareno mlijeko'
0
Milkos odbacuje optužbe za loše proizvode
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da samo znate koji su to kriminalci na celu sa tim brkom Nedimom. Ja sam radio kod njih na farmi krava Spreca Kalesija.Tamo raditi je kao u koncentracionom logoru. Plata je 450 KM s tim sto svaki mjesec napravis neki prekrsaj pa ti oni odbiju od plate i do 300 KM.Posao vode nepismeni ljudi kao sto je DJino bravar koji vodi komplet gradiliste...itd
I samo da dodam da cu i iz principa glasat za tebe.
Bajro, ako se ikad kandidujes za neku funkciju ja cu glasat za tebe, ne zato sto nemas para, nego sto si pun ko brod.
dobro, sve na stranu, al ja fakat ranije nisam znao da bubamara i kornjaca daju mlijeko - a recite vi meni, koji to drugi proizvodjac nudi te vrste mlijeka? i dva puta sam kupio pokvaren kefir koji je kipio ko gejzir kad sam ga otvorio (plasticna flasa, dakle nema rupice) na kome pise da je pice stogodisnjaka sa tibeta... a koliko se sjecam, na tibetu prave kefir od mlijeka jaka - e sad odakle nama jakovi, gdje ih kriju (velika grbava zivotinja duge dlake, a slicna volu) i kako pomuzu jaka?!?!?
samo budala moze staviti naslov ne kupujmo domace! ako jedna firma nije ok zasto sve trpati u isti kos???? ovaj naslov kao da je djelo nekog trgovinskog lobiste! uzas! i cemu tolika pompa!!!!! pa ne kupujte sto vam se ne svidja i cao!
S obzirom sta sam se ja nagledao odgovorno tvrdim da je neki konj drzao te pakete mlijeka negdje na viljuskaru na suncu. dok doruckuje ili sta takvo, dok poprica sa jaranom,....., ne vjerujem da je Milkos kriv.
Podržavam Milkos 100 % imam djecu koja troše sve proizvode, baš sve i nikada nisam imala nikakav problem
pa valjda hrvati i slovenci platili da kupuju njihovo...nasa posla,necemo mi imati hljeba jesti jos malo kakvi smo i nikad se necemo opametiti,tako nasjedamo na neke stvari i neka manipulisu sa ovcama
neki dan sam gledala kako zena vraca milkosovo mlijeko u prodavnicu sa regularnim datumom :S
evo ima ih i na internetu :) http://www.mljekarasmajic.ba/
Nisam nikada imao problema s Milkosovim proizvodima, Kefir kupujem iskljucivo Milkosov, puter isto, a ostalo mijenjam kupujuci od malih domacih proizvodjaca. Imamo zaista odlican izbor domacih proizvodjaca mlijeka i mlijecnih proizvoda, bar desetak izuzetno kvalitetnih i koji god da izaberem ne pogrijesim. Medju najboljima je mljekara Smajic, preporucujem njihov odlican sir iz cabra, papriku s kajmakom, mlijecne namaze, izuzetno su ukusni, kvalitetni, bez dodataka raznih hemikalija kojih u uvoznim proizvodima ima mozda i vise nego samog mlijeka. Samo Smajicev dizajn ambalaze... hmmm.... na guzicu da padnes od te kreativnosti :) ali dobro, necemo jesti ambalazu. :)
nama koga nedim čaušević nije prevario a posjetitelj foruma je još dobro prošao
@Naida Nemoj molim te, propasce nam drzava zbog tebe....Odosmo u tri p..ke m.....ne, sta nam uradi...
Vise puta sam imala problema sa Milkosom... Najcesce sa pokvarenim kefirom i pokvarenim jogurtom, a datum im valjan... Moj izbor su drugi i manji bh. proizvodjaci mlijeka... Milkos vise ne kupujem
@lol i JOHNTRA Haj vas dvojica(ili je jedan u pitanju)malo razgulite s ovog sijela patriota!Hajde voz...VOZ!!!!!!