Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast! domace je najbolje i samo naprijed!!!!! ima sta dijaspora kupovat! dajte vamo!!!!
Svaka čast mojim zemljacima !
Svinjetina kod Brajlovića je super.. Samo je nastavite stavljati u svoje proizvode..
Hvala Bogu da se nadje i ovakva vijest da se nesto proizvodi. Eh sad oni trgovci koje sad zovu menadzerima eto im proizvoda pa makar i mesno-preradjivackog karaktera neka ga prodaju preko granice. Samo Njemacka i Skandinavija gdje puno nase dijaspore bi to sigurno kupovali.
Za Brajlovića svaka čast, a što se tiče ostalih mesoprerađivača uzeću za primjer Lijanoviće- koji na sve moguće načine vara kako kupce tako i sve ostale u ovoj jadnoj zemlji i kojeg na kraju samo zanima lični interes i politička dostignuća o kojima samo može maštati onda takvog zagovornika domaće proizvodnje treba izbjegavati i bojkotovati na sve moguće načine. Ova firma će do izbora ili poslije izbora biti zatvorena tj. ide u stečaj. Tolko o tržišnom propalom LIDERU.
KUPUJMO DOMACE ! KUPUJMO BRAJLOVIC!
Odlicno, samo ulazite pa da imamo jaku konkurenciju medju domacim proizvodjacima...Brajlovic,Menprom,Lijanovici,Ovako...
Svaka čast, samo tako nastavite!!!