Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rade li zamjenu uređaja koji je slupan a koji ima validan Apple care +. Neka neko iz Meklajna odgovori. Hvala.
Ako ste ovlašteni Apple servis, onda morate besplatno popravljati sve uređaje koji su pod garancijom gdje god da su kupljeni i ne pravite se fini po tom pitanju.
Mekline - zvuči kao mekinje.
Joj sto seru ovi.. Eto Macbook brzi..i sad recimo instaliram ja Windows na njega i upored sa nekim drugim laptopom slicne ili nize cijene. Sta ce sad bit brze? :) Sve je to do softvera.
móre budala
Hallo bolan odakle meni Apple uređaj? Da ga imam značilo bi da radim i da imam platu od 2-3 000 km, ko naši političari, jer oni nosaju Apple uređaje
Klix.ba/ljepotice yebo vas i apple i dell leptopovi
ako ikada mozes da kazes da bilo neki windows moze da se poredi sa macom znaci vrlo dobro da nisi ni probao ni vidio za iphone se i moze nesta reci u odnosu na adroid al za ovo molim te nemoj nikad vise to spomenuti negdje u drustvu moze te neko cuti;......
Hajde ti malo ponovo u školu! Mogao bi ti neko pročitati komentar i pitati se šta je pročitao!?
totalna@ au jarane jesi ti zaribo oko sistema mobitela računara i ko zna još čega, izgorio si hahahhjjjj