Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni su odlicni svi prioizvodi
Samo domace :)))
Ja stvarno nekontam neke stvari. Zasto se uvjek govori o produciji a ne o novcanom prometu. Iskren da budem ja nemam pojma sta znaci 45M litara.... Zasto se nekaze... Godisnji promet je toliko i toliko... Nego samo neko lupetanje podataka ...
Svaki puta kad probam neki njihov mlijecni prozvod ospe mi se koza sa nekim plikovima, to mi se isto dogadja sa "nasom" nutelom i ovim Ž kategorijama cokolada medju koje spada i milka... sto se tice milkosa samo pijem njihov jogurt i mlijeko od cega nemam nekih problema... u sustini hocu da kazem da nas svi podjednako truju mamu ih hebem banditsku... stavise ovaj kamion da se vidi reklama zakamufliraju dio iza kamiona, izribali krug slozili pakete i divno sam se smjeskaju dok nas truju..
Meni je iskreno bolje i draze Milkosovo mlijeko
da te ne brinu minusi, vjerujem da je milkos dobio nagradu w ti napisao da ti je bolji megle imaonbi bar 5x visr minusa :)
Mlijeko i vrhnje najbolje iz Megglea ;)
Domaće blago Gradačac najbolje
Smješno, BINGO i ovaj puta nije dobio, a zapošljava 6.000 ljudi, indirektno još 20.000, skoro milijrada KM prometa ove godine....