Od augusta
690

Meggle BH započeo izvoz u Austriju, proizvodi sve više traženi u EU

Od ovog mjeseca MEGGLE BH je započeo izvoz u Austriju, a poznato je da domaća kompanija već dugi niz godina izvozi na tržišta Srbije, Crne Gore, Kosova, Albanije, Makedonije, ali i na tržišta zemalja Europske unije- Hrvatske, Slovenije, Rumunjske, Bugarske i Švedske.

"Ponosni smo na činjenicu da kvalitetu naših domaćih proizvoda već dugi niz godina prepoznaju naše susjedne zemlje i zemlje EU. Izvoz u Austriju je samo dodatna potvrda velikog interesa za naše proizvode koji su spoj bosansko-hercegovačke gastronomije i njemačke kvalitete, tj. najviših - svjetskih standarda u proizvodnji hrane. Važno je istaknuti da se MEGGLE BH na stranim tržištima sve više percipira i kao veliki inovator, plasirajući na tržište proizvode i koncepte koji su odgovor na potrebe modernih potrošača.", ističe Jadranka Penava, predsjednica uprave MEGGLE BH.

"Ovom prilikom pozdravljamo sve koji pridonose ovom uspjehu, naše farmere od koji dobivamo sirovinu ekstra klase, kolege bez kojih bi sve ovo bilo nezamislivo, te partnere koji u nama prepoznaju snažan tržišni potencijal", dodala je Jadranka Penava, predsjednica uprave MEGGLE BH.