Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prpbao uz kafu, dobri su, hoću još...
Bravo za AS group. Poceli su podizati Vispak, a i druge im firme dobro rade. Naravno je da kupujem njihove proizvode, podrzavam domacu ekonomiju i nasa radna mjesta. Kupujmo domace, cuvajmo nasa i stvarajmo nova radna mjesta.
Da se ne zavaravamo, ovo nije Bosansko, ovo je lopovsko. Oni koji su (stedeci od plata i penzija) skupili dovoljno novca da kupe i gigantski "Vispak" itekako 'zavredjuju' etiketu "Bosanski". (Ovdje lopovi, ionako, najbolje 'uspijevaju'.)
Konacno ! Nemam nista protiv srpskih i hrvatskih proizvodjaca, ali ne moze to proci pored domacih proizvoda. Nakon ocajne ponude, izgleda da se stvari pocinju mijenjati. Sve dok budemo radije konzumirali strane proizvode nema jake drzave. Podrska domacim proizvodima !
Bravo za AS GROUP.
Njamiiii
odlicno, nesto u zadnje vrijeme dosta lijepih vijesti.. imate jos jednu musteriju
Imate odmah jednog kupca, moram da ih testiram :)