Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne mogu ovih kapitalistickih fora. Pokupim 10 miliona profita, a siromasima dam malo mrvica i prikazujem se kao dobra kapitalisticka dusa. Vjerovatno ovako i IT kompanije na Tajlandu kazu kako su zaposlili 10.000 ljudi, a onda daju 3 dolara jadnom radniku.
@BRKO kod tvoje stare u krevetu
Ovaj tekst treba da pocne ovako: \"Drugi McDonald\'s restoran u Bosni i Hercegovini bice otvoren u oktobru u Banja Luci.\"
A kakav to pruzaju profesinalni razvoj u Mek-u,pa to je u citavom svijetu najgori poso sto postoji,placaju ljude po 800-1000e,ne mogu prezivit,masala za tako dobrog investitora!!!
Ima li vlah da odgovori kada je u istoriji zapadno od Drine bila Srbija, istočno od Drine Bosna?
McDonald’s je internacionalna kompanija koja svojim zaposlenima pruža velike mogućnosti za profesionalni razvoj i usavršavanje unutar kompanije, ističu iz banjalučke PR Agencije “Prime Communications”. E ovo me dobro nasmija....skoro svugdje u svijetu, da zapad ne spominjem, u restoranima radi privremena radna snaga, uglavnom studentarija i jos poneko kome je potreban extra para pa mu to dodje kao dodatni posao par sati sedmicno. Menadzere svakako ne regrutuju iz redova ovih spomenutih. A sto se u Bosni zvaka baca ljudima pod noge, pa ovo nigdje nema:)
Konacno ce htjeli mi to ili ne htjeli da nam mjenjaju primitivni mentalitet. Ima da se smijemo i naporno radimo. Bas bio u Bosni neki dan, svi nakurcheni do zla boga. Nece moci vise tako, ima da se smijete dok vam bulju deru vlasnici. A i gostu je milije kad vidi nasmijesenog radnika, docice opet, garant.
stiže otrov i u BL
Mora da ti je mama dala tako pedersko ime da budes fin u skoli a ti se pustio s lanca preslusao krimi rad par puta i sada naravno mislis da si mangup a ustvari takve net kriminalce stavljam na tuki ... pozz svima dobre volje
Zato vi u Sarajevu i Gornjem Vakufu imate DZAMIJA BURGER, pacenici jedni ! Mozete samo da nam duvate i da se ovde kurcite, a u RS ne smijete ni da pisnete ....ahahahah
zato što su sve gospodske-podrazumijeva se
Zašto u Sarajevu nema Gospodska ulica ?
Pa tu i nije tvoja drzava, tvoja je fildzan-drzava na 24%...
@BRKO spermu srko :D
zato sto si seljacina, nije ti tu ni mjesto
Umjesto RS-a napisat Genocidna Tvorevina GT p.s. nije McDonalds jeftin, propast ce kod vlaha
ne brini se ti za Njemacku, gledaj ti da od te tvoje i takvih kao ti silne pameti ne crknes od gladi, a kamo li sta drugo.