biznis
0

Marbo organizovao druženje s novinarima u Sarajevu

FENA/Klix.ba
Kompanija "Marbo" d.o.o., najveći proizvođač snack proizvoda u BiH, koja je u vlasništvu kompanije "PepsiCo", u svojoj proizvodnji primjenjuje najsavremeniju tehnologiju i opremu, a posjeduje i HACCP certifikat, što je, također, potvrda da posluje po najvišim svjetskim standardima, rečeno je danas u Sarajevu tokom druženja predstavnika kompanija "PepsiCo" i "Marbo" s predstavnicima medija.

Danilo Drobnjak, direktor kompanije "PepsiCo" za korporativne komunikacije za zapadni Balkan, kazao je da "Marbo" zapošljava 300 radnika te da je to komapanija s jedinstvenim modelom poslovanja i prepoznatljivim mjestom na tržištu.

"Zadovoljstvo mi je biti danas ovdje i uživati u druženju s predstavnicima medija. Kompanija Marbo, koja od 2008. godine posluje pod vlasništvom kompanije PepsiCo Inc. je kompanija sa jedinstvenim modelom poslovanja i prepoznatljivim mjestom na tržištu. Ponosni smo na činjenicu da je upravo Marbo najveći proizvođač grickalica u BiH, a nagradna igra Chipsy i Clipsy Nokia na sat je svojevrstan način nagrađivanja naših najvjernijih kupaca“, kazao je Drobnjak.

Chipsy i Clipsy, izuzetno popularni brandovi i, za mnoge, omiljene grickalice, udruženim su snagama, svojim vjernim kupcima u BiH, pružili priliku da osvoje Nokia Asha 305 mobitel koji za dobitnike stiže ravno iz Nokia fabrike.

"Nagradna igra će trajati do 7. decembra 2012. godine, stoga pozivamo sve građane BiH da učestvuju, možda im se sreća osmijehne još danas", dodao je Drobnjak.

Prisutne su zabavljali poznati sarajevski muzičari koji su izvodili hitove legendarnog muzičkog sastava Bijelo dugme, posebno pjesme "Napile se ulice" čija je muzika korištena za snimanje promotivnog spota Nokia na sat nagradne igre.

Kompanija Marbo je, pred sami kraj druženja, prisutnim novinarima priredila ugodno iznenađenje. Deset najsretnijih predstavnika medija okitilo se titulom vlasnika novog mobitela Nokia Asha 305.