Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je Visoko 10 minuta udaljeno od Sarajeva, zašto je onda u Zeničko-Dobojskom kantonu?
Cuj isprazne jaja !!! U visokom vec ima sportski aerodrom ako nisi znao ( odvojen od velikog Aerodroma) , a sarajevo vec odavno nema sportski i ubrzo nece na sarajevski moci ni cessna da sleti!!.... Neznam sto se nebi pravio aerodrom , kad postoje uslovi , postoje pare !!!! Samo bosnjo bosnji neda ;;;;;; Nek muji crkne krava.... Svi cemo imati koristi....... OJJJJ majko moja cuj u Tuzli alternativa za sarajevo hahahah hahah Uhvati se digitrona hahahahaha
jesu meni ovi bosnjaci sega neki ljudi hahahaha!! To sto bosnji na um padne to nikom ne moze......cuj u Visokom aerodrom?! Mozda neki za cesne i druge manje privatne avione! Cisto da oni seici mogu svremena na vrijeme da malo dolete da isprazne sebi jaja !!!
Bio je i Cengic na sastanku, pise na visoko.co.ba.
http://www.aimpress.ch/dyn/pubs/archive/data/200007/00727-009-pubs-sar.htm
Ma kakav aerodrom, malo ga mahnuli Malezijci i najeli se suhog, pa obećali aerodrom. Ništa od toga kao ni od piramida. I Čenga lopina koliko se sjećam obeća isto, pa ništa.
Nešto zaobilaze Semira i njegov cirkus u širokom luku. Ko da su se cirkusanti malčice usmrdili?
Pametan prijekt,u svakom slucaju to je pozitivno za Bosnu i Hercegovinu! Piramida ima,i to najveca na svijetu. Svi koji su iismijavali Semira Osmanagica sad se kriju ko zmija noge... Jedna i jedina nasa Domovina Bosna i Hercegovina! BOSNA4EVER!
.. i slicni njemu: ne seri tita ti, nemas nista pametno reci o temi, nemoj ni zagadjivati cyber space svojim neduhovitim i suvisnim komentarima
A da pitamo Semira jel nasao Stargate,sta ce nam aerodrom,kad mozemo se teleportirati direktno sa piramide na bilo koju destinaciju u svijetu....
Moja istrazivanja objavljena u visetomnom ciklusu “Saobracajni utjecaj Bosanske Doline piramida” prognoziraju da ce u 2028 godini Bosanska Dolina Piramida generisati novih 75 kretanja. Novogenerisana putovanja uzrokovace nezadovoljavajuci nivo saobracajne usluge sa cestim zastojima i dugim cekanjima vozila sto ce se negativno odraziti na sigurnost saobracaja i na opste stanje okoline. Izgradnjom aerodroma u Visokom bi se rijesio ovaj problem, a ujedno bi se rjesilo i pitanje prihvata miliona turista koji posjecuju ovu svjetsku atrakciju.
oplaka komentarima :D a najvise lambordzini busu :D
Aerodrom u Visokom bi bio novi Međunarodni aerodrom Sarajevo/Visoko. Ako bi se ovaj aerodrom izgradio, aerodrom u Butmiru bi se definitivno zatvorio. Apsolutno podržavam ideju. 20ak km udaljen od Sarajeva, što je normalno u svijetu, ima mnogo prostora, ne nalazi se u izrazito urbanoj zoni... Ako ne znate već postoje planovi da se Sarajevo \"međugradskim\" vozom poveže sa svim gradovima u njegovoj okoliki, vozovi se već izrađuju, autoput je blizu. Idealni uslovi za izgradnju jednog aerodroma.
S obzirom da će autoput (kad jednom bude gotov) prolaziti dolinom Bosne priključenje na njega Tuzle kao centra sjeveroistočne Bosne može biti u Doboju ili u Sarajevu. Izgradnja brze ceste Tuzla - Sarajevo, koja se obično spominje u predizborno doba, pogodovala bi stavljanju tuzlanskog aerodroma u funkciju u smislu alternativnog aerodroma za sarajevski. Izgradnja putne komunikacije koja je u svakom slučaju obavezna i korištenje već izgrađene infrastrukture aerodroma Dubrave, ima u svakom slučaju više smisla.
ovo ce biti dobra stvar, naravno ako je istina! tom aerodrom bi gravitirala srednja Bosna i dva velika grada podjednako Sarajevo i Zenica do kojih bi se relativno brzo stizalo autoputem!!! SVAKA ČAST!!!!