Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi i nismo ušli u istraživanje jer mi i nemamo ekonomiju
Sreća pa naši nemaju nikakvih podataka.
та ће бре македонци, само споменике граде
makedonci se vole puno hvaliti u svemu heheh a nisam cuo bas da se hvale o ovome :D
Kakvim trikom 239 jedinica strpase u 100 jedinica,....zar nije dug jednak vrijednosti od skoro dva i pol BDP-a ili konkretnije 2,39 BDP-a.
ali je zato KOSOVO država, hahahah
glupani zašto bi uopće računali BiH kad to i nije prava država!!! ovakva \"država\" odgovara vodećim državama u EU.............................. odeš u RS same šumadije i ne žele čur za BiH odeš u Hercegovinu koda si otišo u drugu državu,samo ti registraciske pločice odaju da si još u BiH
lol objavili ste moja greska ....(crvenim se)
Ma sta nas to zanima ... sto ovo ne objavite ? http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/110653-francis-boyle-za-aa-svjetski-lideri-su-podrzali-milosevicev-genocidni-plan.html (nema veze, slobodno kopirajte od avaza, necemo vam zamjerit)
Japan\"najgora ekonomija\" svijeta,jel ovo neka zaj3bancija,Japan je ekonomska VELESILA
Mi u Bosni i Hercegovini imamo procentualno odlicnu sivu ekonomiju i veliku sivu zaposlenost. Nama nije interesantna bijela ekonomija zato sto ne zelimo da placamo nikakve solidarne poreze i doprinose drzavi. Zato mi imamo na bijelom papiru veliku nezaposlenost i nikakve prihode nego samo dugove a na sivom papiru imamo malu nezaposlenost, velike prihode i male dugove. Zato mi kao privatne stedise u BiH imamo deponovano u BH bankama i na sparanju nekoliko milijardi eura!
PARADOKS DANAŠNJEG VREMENA - - ŠTO SI ZADUŽENIJI I VEĆI TI KREDITNI REJTING TO SI RAZVIJENIJI POGLEDAJTE SAMO AMERIKU,JAPAN SVE ZADUŽENO DO BOLA ALI PAMETNI SU ONI BOLJE SE ZADUŽIT PA SE RAZVIJAT NEGO ČEKAT DA PADNE S NEBA, SAMO TREBAMO PRAVIT PROJEKTE I SISAT SI.SU EVROPSKU IONAKO SU PARE IMAGINARNE!!!
o da nam je ekonomiju japana
treba istaci da Bosna nije ni racunata kao drzava jer i ne postoji !
NAS NISU MOGLI TU STAVITI JER NEMAMO EKONOMIJU XD
Hajde nek smo u necem bolji od Japana.
kakva je ovo blic vijest...pfff dosta toga mi ije jasno nakon ovoga