Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobri madraci. Sina napravio na Nobil madracu. Nepoderivi a nisu skupi. Svaka cast Nobil
Nema uspjesnijeg naroda od Hrvata u lijepoj nasoj BIH, samo naprijed....
Nova Bila = Herceg Bosna!!!
ima firma "Moj san",mislim da su iz Kaknja,kvalitetni madrci i ostalo,sve naj...!!!
cetitke NoBil, samo naprijed....
e 'vaki jedan mi treba :D
Prije 2 god. kupio njihov madrac i prezadovoljan. Svaka cast na kvalitetu i udobnosti.
Svaka cast, nek je sa srecom u daljem radu. :-)
@DonAdoo hahah Ado moj pa eto ako isto mislimo, onda imas ispomoc otkucah ja za tebe. :P Nego kako si mi ti drug moj, sve ok....?
@DonAdoo hahahaahah kao na nekom ispitivanju, pa zar stvarno izgledam tako... :P Super bas mi je drago da odmaras, samo tako nastavi, lijepo je to. ;-) Kod mene je opet rudnik i sljaka se. :D I sve kao sto ti kazes potaman. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast.Nemojte samo da placa bude ispod 1000 neto i bude dobro radniku drzavi i svima.Zadovoljan radnik = uspjesna firma.
fadije opjosti im, ne znaju oni da ne vaja izvozit nase domace ista :P
..dobri su im madraci, ne propadaju brata'm😂😂😂😂😂
@TheOstruga ... prob'o? :)))
@peanut- jesam, a ako ne vjeruješ, možeš probati😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Možda ovaj komentar nece biti bitan za masu ljudi koja je tu. Neki od vas ce ga ignorisati, vecina nece ni procitati komentar nakon ove recenice, i ovo ce otici nezapaženo, zajedno sa ostalim komentarima. Možda ce me neki kritikovati zbog ovoga, ali ja samo hocu da vam kažem, da prodajem krompir
..imaš li lanjskog😂😂😂😂😂😂
@exwax posto je po kili ? i gdje te mozemo naci?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
#jakiste bgm