Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Orbane, kakav si za posudit' do prvog?
Nasmija me kvalitetno :)
A što od njega - jeli ti dr Dragan tolika cicija?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da Orban spada u srednje teške bogataše koji su ga stekli mešetarenjem državnim zemljištem reda Mile Đukanovića i Mileta DOdika . BAkir je davno prebacio milijardu sa takvozvanim ARapima i TUrcima, atek glvna pljačka slijedi na državnom zemljištu BiH u takozvanom putu BiH gdje nema puta dok se vojna iimovina BiH ne preda milijarderima, koji su svakako NA VLASTI pa znaju sa njom.
Ugovorom iz 2013 sa bivšim suprugom, FAhrina imovina je od sudskih vještaka procijenjena na 200 miliona KM. Fahro je kao što znate novinarčić koji se drznuo da krene prema klubu velikih iako je za takve nikogoviće u BiH limit bogaćenja 100 miliona KM. Za 20 godina zaradio 200 miliona, slijedi da je radišni Fahro svake godine zarađivao 10 miliona KM. Odnosno 25 000 KM DNEVNO ! Odatle i naziv njegove novine DNEVNI Avaz !! I dragi Dragan Čović, čim je prešao 100 miliona KM je upao u probleme !
@kuga.....Nije FaHron nikakav novinarčić, a još manje je novinar, on ti je samo UČITELJICA CRTANJA ... !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ovaj " slabiji" i od Mileta i Dragana i Bakira! Svaki od ovih naših može ga kupiti sad, pa sad!
Evo malo sa koliko srpski perači raspolažu : Iz Srbije je u periodu od 2004. do 2013. iznijeto više od 40 milijardi dolara. Tim tempom je od 1995 do 2004 iznešeno još 40, ukupno 80 a do danas stotinjak milijardi.
Obzirom d aovdje ima svakakvim kavzi ekonomista kvazi političkih analitićara i ekonomsita i evo i linka za Srbiju i nemojte mi opet tražiti . Za BiH psotoje podaci o iznošenju 90 milijardi eura i to iz pouzdanih njemačkih izvora. http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=24842
@kuga Koliko je iz Srbije oprano u BiH a koliko u Crnoj Gori pitajte FAhru, ON TO NAJBOLJE ZNA ! Po procjenama sudskog vještaka iz 2013 srpska UDBA i politika na FAhru vodi u BiH 200 miliona KM !! Pravi CUNAMI opranog novca !! Čestitke Fahro, veliki biznismene u malom pakovanju !!
A puna usta nekakve pravde, poštenja, bolje Evrope.... De Orban kreni od sebe. Zaradio??? Ma ja.
Ja da imam toLko valute nama bi sebi uZo leteći ćilim sa remus resama!
...ejs, braćo...pa nije se "kapitalizam pravio" da vama bidne dobro, no njima. ampak, sad je kasno kukat, moš ga yebat, što bi reko robi k iz III-1.
Poslije Soroša.
Covjek je stekao bogastvo na fer i legalan nacin 😂
Kako bi nasi rekli Covjek iz bogate familije nakupilo se
vidi ga isti radoncic ko da mu je buraz😂😂😂
Ne mozes ti s Grigorijem ni u baraz :P
To je taj anti-EU milijarder, isto ko Dodik, nakro se para i da mu je da istupi iz EU jer bi ga ovi vrlo lahko mogli strpat u hapsanu :-D
Zašto svi, ali baš svi, kad nagrnu više nego što im treba postanu - K R E T E N I ...! ! !
Zašto svi, ali baš svi, kad nagrnu više nego što im treba postanu - K R E T E N I ...! ! !
nije mu nikako lako
sitan je on za nase junose ;D