Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će komentari tipa, " koji će nam. ... turcin u sarajevu, nema više sarajlija itd. Jebo investiciju, radna mjesta samo daj da kmecimo o nečemu, tako nam je lakše, lakše se pravdati ne valja država, nema posla, lakše to nego zasukati rukave.
*ebeš hotel, nek fabriku izgrade! ;)
Dobro to sam zaboravio, i standardno koliko za sda, sdp-a, snsd? Ma nema nista od toga, laži i prevare......
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Protivnici Turske na hi-tech aparatima.
zanimljiva prica....turska ekonomija propada,lira im svakog dana devalvira,turizam im se prepolovio a investitori bjeze........onda se pojavi prica kako turci grade neke hotele po sarajevu....a u sarajevu jedini hotel koji valja je bankrotirao i rednici stalno u strajku???.....ovo sarajevo je stavarno za posmatranja :)
Ovaj hotel neće dobinijeti zagađenju Saraheva ! Sarajevo je ove godine već najzagađenje u BiH, ispred ZENICE I KAKNJA ! A ovo je tursko zagađenje uglavnom vrlo neprijatno i iritantno al obzirom da je vizuelno, I BEZOPASNO !
Kakav kič... K'o one nakaznosti što su Saudijci sagradili oko Kjabe u Mekki
Poželjne su investicije koje će donijeti radna mjesta, sigurno bi fabrika bila bolja opcija, ali ne trebamo biti nezahvalni :)
Nema mi nešta puno Efendić-botova da ga fale za ove giga mega projekte...Al brate šilji ovaj Klix odavno za Efendića..
Dragi ALahu Riješi općinu novi grad više PASA, TUraka i Efendića. Ako to bude na lokalnim izborima, ZNAM DA SI TU !
A dragi Allah kaze, kakvi budete vi takvi ce vam biti i vladari, pa kada se medju vama rasprostrane lazi, prevare, zakidanje Allah ce dati da tom narodu vladaju nepravedni vladari.
U EU kraćim putem. Preko Turske pa Bliskog istoka !
Svaka investicija je dobrodošla.
Jarane Efendiću za ovo se svugdje u svijetui Prvo PLATI PRVO 60 miliona POREZA NA RUZNOČU i podijeli svim stanovnicima općine koji će ovo gledat !! Ako na refrendumu stanovnici dozvole Turcima da grade. Imaju Tursku pa nek grade ! ako već negdje treba da plate porez. A ovdje neće ni feninga !
Nek se pravi i nek se gradi ali definitivno u sarajevo ulaze samo arapske i turske pare...bristol,scc,bbi,poljine,ilidza,trnovo,sve manje evrope....
Pa Turci i drze pola evrope
zanimljiva prica....turska ekonomija propada,lira im svakog dana devalvira,turizam im se prepolovio a investitori bjeze........onda se pojavi prica kako turci grade neke hotele po sarajevu....a u sarajevu jedini hotel koji valja je bankrotirao i rednici stalno u strajku???.....ovo sarajevo je stavarno za posmatranja :)
Arapi u hitelu Feri na Bjelašnici. ! USred sezone na hotelu stoji ZATVORENO: Nezavničeno saznajemo da se Feri prodaje za budzašto navodno arapima koji će ga odmah pretvorit u luksuzni apartmanski kondominijum ! Cijena hotel je 2 miliona KM, a od njega možete napraviti bar 25 apartmana ! POD USLOVOM DA STE ARAP IZ TRNOVA ILI ILIDŽE ! N A VA L ITE ??
"Strucnjaci" izVodovoda i Kanalizacije kao i nasi "vrhunski" urbanisti vec su dali zeleno svijetlo...trazeni objekat ce se bez ikakvih problema moci prikljuciti na vodovod, kanalizaciju,, struju, plin...... Gradjani trebaju da budu bez brige,,,redukcije koje ce se povecati na 8 sati dnevno nece biti u vezi sa ovim objektom?!!?: ) :) :) :)
Nista protiv hotela, niti protiv luksuznog hotela, niti protiv Turske kao investitora, ali bi bilo lijepo da se hotel ipak uklapa u okolis grada. Ovakav izgled hotela u gradu Sarajevu bih uvrstio negdje izmedju neukusa, nakaradnosti i preseravanja.
ma kako se ne uklapa uz tibru idealan
Ma kakav god da je samo da se raja zaposli, ebes dizajn
znaci umjesto Doma Penzionera ili na livadi kod Olimpijskog bazena
Do kraja 2016. možda, ali od lego kockica.