Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..... i tako je jos jedan dio srbije presao u arapsko vlasnistvo. Svaka cast braci iz Kuvajta na ovome potezu.
ali zašto kas zaboli k u r a c za to? hoćete li izvještavati svaki put kad kuvajt negdje nešto investira? u samoposlugu u oregonu? u opservatorij na fidžiju? u pozorište lutaka u pragu? u zubnu ambulantu u adis abebi? i zašto se ograničiti na kuvajt? javite nam i kad norveška investira u bazen za preradu žive sode u kuala lumpuru... i tako dalje
Srba i arapa 500 milijuna. Bosnje, vozdra, sadakistan na infuziji
...srbija će na kraju više haira vidjet od arapa nego od rusa...toliko o famoznom \"bratstvu po vjeri\"...pametnom dosta...
Sta sad ne smrde arapske pare na loj?:D
Hajmo pusiona komentatori..vi metro mozete samo sanjat..hajmo u red
Cuj Rasim ljaljic. Isao je i Dzemal Bijedic po Arapskim zemljama da prosi pare za Jugoslaviju ali ga opet na kraju srbi ubise.
Dao Jehova da novoizgrađeni krov padne uz što više žrtava
Cuj Kuvajt dao . Hahahaha . Koje vi dezinformacije pisete . Dao zajam . Ne daju Arapi nikome nista dzaba . Imaju i pravo .