Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meraklija, pauza je završena...... nazad za mješalicu............
nepismen si......... ipak si ti za........ mješalicu....... mujo....
Uskoro i do 5 puta manja kupovna moc!!!!!! Ma treba ovo sve pomlatiti inace nam se crno pise.
HVALA SDP HVALA ZLATKO LAGUMDZIJA HVALA MILORID DODIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=2_LsAH7nGj8
dazaba ti euri, vazda ces biti glup i nepismen. papak ostaje papak.
al se zato zivi bolje nego na zapadu
Hrvatska bolja od pola zemalja eu hahah svaka cast
dobro je moze i gore, cudim se odkuda nam i ovo, ko nas sve vodi i ko je na vlasti, 15 godina od rata samo pljackaju prodaju i unistavaju sto je ostalo iza rata, novi tajkuni, Selimovici Budnje Turkovici i drugi gori su ovi sto se sa njima tale
cuj bugarska i turska da imaju bolji standard od nas,lazu ba.
tako vam treba kad ste komunjare
.... svijetla obraza za mjesalicu - al\' na kraju mjeseca moj Johannes kad padnu Euri....nepitaJ!! ti samo sjedi u Bosni i govori:\"...nema se para\"
Neka mene onda ovdje u swedenu
samo sam brzo preletio tekst očima, ali čini mi se da je samo Albanija gora od nas u Evropi...
Srbija treba da se sramoti, znao sam da Bugarska bolje stoji od nas, ali kad nasi samo rapsravljaju o Kosovu,umesto da malo bolje uloze energije u ekonomiju, to je kljuc svega, dzaba nama Jeremici i Tadici ako ne znaju da podignu ekonomiju, jedva cekam tu famoznu 2012 za koju su najavili sve i svasta, to je zbog izbora, da vidim sta ce da ispune majmuni..Bosna jos i super stoji s obzirom u kakvom stanju se nalazi drzava, gde svako vuce na svoju stranu...bice bolje ima naznaka :)