Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paradise Lost
Cestitam srednjem i siromasnom sloju stanovnistva Kube,do sada ste bili siromasni nakon ove tranzicije ako bude sprovodjena po bosanskom modelu necete imati nista.
Ovo je pocetak kraja u Kubi. Kao i kod nas u SFRJ, uzmes malo droge, pa jos malo, pa samo jos malo, i onda te zapadni okrutni svijet razori, kad te zavisnost obuzme. Tako da ce za nekih 10-tak godina Kubu nastaniti nove grupe stanovnika: prosjaci i bogati.
a sta ce sad da bude poslije ove vijest?
take 10$ no ***sit free POKER770 use this link http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC
Baterije za automobile, inače poznate kao akumulatori...
Bio sam u Havani,Varadero,Matanzas i Pinar del Rio. Lijepa zemlja ali siromasna.
problem te zemlje ne lezi u komunizmu nego u izolaciji od amerike i njenih saveznika *urac bi kapitalisticka amerika kolika god da je ona opstala da je sama u svojim imperijalistickim idejama
E neka im je Bog na pomoci!
Zivim u BiH od 1986.Dedo mi je bio partizan ali nikada nije bio clan komunisticke partije,a ipak bih lagao ako kazem da smo lose zivjeli.Cak sta vise uz solidne poslove zivjelo se bolje nego danas. Komunisti u SFRJ su smjeli da kradu onoliko kolik im je bilo dozvoljeno sve dok ima i za narod.Danasnji politicari su podijelili reone izmedzu sebe,skontali sistem uzimanja love koji se zove MMF i moze u nedogled. I jedan i drugi sistem imaju svoje mane i vrline mislim da je Yuga imala najidealniju varijjantu od oba dok je Stari bio ziv. Mada mislim da ce Cuba i uspjeti u tranziciji iz jednog sistema u drugi jer su kriscanska drzava i imat ce Vatikan za pomocnika.
Kardelj, iako ovo nije nista novo za mene ipak ,ovako napisano zasluzuje komentar. Nista licno naravno ali dugo nisam procitao debilnije objasnjenje. Ako kraftwerk bude imao zivaca zamolicu ga da ti pojasni ono sto je nemoguce u tvom slucaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedan od zadnjih bastiona neodrzivog sistema polako ali sigurno ..pada. Divan narod,glupo uredjenje!
Mi smo jednostavno Blakan. To sve govori. Van sistema,uredjenja,kulture,privrede ,zakona itd . Jednostavno van pameti:)
Jesmo kapitalisticka zemlja, Ali u kapitalizmu postoje vrste kapitalizma, vecina zapadnog svijeta je u kontroliranom kapitalizmu, Mi smo u tkz divljim kapitalizmu gdje nema pravde i zakona, restrikcija i slicno, takav kapitalizam je vladao svijetom tamo negdje 1800 tih godina.