Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iPhone je za pedere!
Cekaj, Samsung proizvodi A9 cip za Apple?
Samsung proizvodi, inzinjering ke kod Apple-a u Cupertinu. Dakle: Apple posalje planove Samsungu kako da napravi chip, jer Samsung ima jako JEFTINE kapacitete za proizvodnju u Kini i na Tajvanu.
u međuvremenu, u Bosni otvorena nova džamija, 70000 ljudi na otvorenju
@Nietzsche Tako nekako Niče.
Raptor sta ti imas protiv dzamija i zbog cega?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa nije mala kompanija. Imaju 8800 uposlenih, 35000 kupaca po cijelom svijetu, vrijede ukupno preko 4 milijarde dolara, ove godine prodali robe u vrijednosti 2.31 milijarde, a po kvartalu u zadnje dvije godine ostvaraju u prosjeku oko 600 miliona dolara neto zarade, čisti profit. https://www.maximintegrated.com/en/company/newsroom/pr_financials/show.mvp/npk/76 Mala kompanija ? Naspram Apple-a, Microsofta, AMD-a, Intel-a jesu mali, ali reći kao u gornjem članku da je to mala firma, nema smisla
Ma Klix, kao i cijeli Balkan, nemaju veze sa zivotom. Sta ocekujes od nasih "novinara"? Usput: pozdrav iz San Jose-a.
U stvari, trebalo je gornji komentar pisati u prošlom vremenu. Imali su 8800 zaposlenih. Nemaju više, kupljeni su. Imali su 35000 kupaca po svijetu. Nemaju više, kupljeni su. Itd... Ne postoje više.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Oni koji sebi ne mogu priustiti Iphone - mrze ga! :D
Ja uvijek kazem: ako su Apple proizvodi, ponajprije iPhone i Mac Book, toliko "losi", ZASTO onda vodeci tehnicki univeriteti imaju Apple opremu, a vodeci svjetski profesori i inzinjeri iPhone? Doduse - zaboravio sam da su moji Balkanci svi DOKTORI NAUKA, pa se inace razumiju u tehnologiju/ Od naseg svijeta mi se u zadnje vrijeme opasno POVRACA.
@sarajevo_sg Jesi ti naporan lik,kad god komentarises sve se svodi na to da u Bosni nista ne valja. Ti si uspjesan,putujes,ima se,zasto uopste javljas se i komentarises bosnjama na klix-u. P.s.Pozdrav za tebebu San Jose i javi nam sutra u kom si gradu,zivo bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samsung proizvodi Iphone procesore. Gdje su sad oni koji tvrde da je iphone bolji od samsunga hahaha.
haj ti to objasni apple ovisnicima :)
Pricas NEBULOZE. ZASTO moras komentarisati nesto u sta NISI upucen? APPLE RAZVIJA SVOJE CIPOVE SAM na cemu radi oko 5.000 inzinjera u SAD-u i sire. SAMSUNG samo PROIZVODI cipove u svojim pogonima. Razumijes li razliku? Sarajevska pivara evo vec mjesec dana puni Oettinger pivo. Je li to znaci da je Sarajevska pivara bolja ood Oettingera?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)