Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Maoča, Glasaj za SDP vidis da ta vada sa SDP-om misli na ljude. Okani se bradonja iz Maoče !!
NEKO ZARADITI https://www.lebensmittel.de/?p=artdetails&from_page=produktliste&Artikel=27555887
nam pomagati .u svim zemljama EU brašno se prodaje po maloprodajnoj cijeni od 0,25 € po kg i to kilska pakovanja, a klas kojeg je \"obradovala\" pomoć od 30 tona brasna prodaje brasno preko 1KM po kg.A inače od 30 tona brašna proizvede se 100 000 komada hljeba sto je otprilike 2 dana klasove proizvodnje , a ne 3 mjeseca. DOKLE VIŠE
spasavanje Muje i oca mu Hilme SELIMOVICA koji su financirali kampanju SDP i SDA
Maoča, pročitaj moj prvi post PRAČOVJEČE bradati !
sad vam i smeta sto ste privilegovani?? kao Arijevci! Samo sto je troglavo predsjednistvo hitler a vi arijevci
molim adminseratora da mi objasni kojim povodom mi je obrisao/la post... dok sarajlije, koji imaju 3 puta veci standard no pojedini dijelovi BiH, dobivaju jeftiniji hljeb (preko ledja nas, ostalih, nepovlastenih, nizerangiranih gradjana BiH), broj korisnika narodne kuhinje u Tuzli, Zenici, Bihaću se udvostručava....bravo DRŽAVO ZA PRAČOVJEKA, odavdje treba da se seli!!! FUJ!
E ljudi, ne znam za vas. Ali odavno LICEMJERNIJU izjavu nisam procitao. Lafo drago im sto ce manje zaraditi. Pa za sta nas smatrate.
pojeftinio kruh. kaj ce se sada utrostruciti broj muhamedanaca?
hljeba hljeba gospodaru, ne vidjesmo davno hljeba
pojeftinio kruh. kaj ce se sada utrostruciti broj muhamedanaca?
i dok sarajlije, koji imaju 3 puta veci standard no pojedini dijelovi BiH, dobivaju jeftiniji hljeb (preko ledja nas, ostalih, nepovlastenih, nizerangiranih gradjana BiH), broj korisnika narodne kuhinje u Tuzli, Zenici, Bihaću se udvostručava....bravo DRŽAVO ZA PRAČOVJEKA, odavdje treba da se seli!!! FUJ!
Kod mene ima da kupite ljeftinjiji hljeb, mnogo dobro, nema adiktiva, to zdravo i nema da padne dljaka u tjesto, to kuljturno, fino i cisto a ne ko u kljas. Ako nema mene, onda tu ima moj brat, ako nema moj brat, ima moj drugi brat.