Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srce mi ko planina kad ovakve vijesti čitam! Nažalost ova vijest će proći skoro nezapažena, međutim da Dodik/Izetbegović/Čović progovore koju "pametnu" vijest bi imala 1000 komentara. S***m nam se u zatucani mentalitet!
Cekaj samo dok jos malo klas krene ka vrhu odma ce to nasi lesinari da uniste, kao sto su i sve ostale fabrike i firme.
Ramize,sumnjam da će se tek tako unistiti,posto je AS Jelah sada vlasnik Klasa,a mislim da je tim ljudima ipak profit prioritet.Samo naprijed :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Definitivno najkonkretniji ove godine...odmah akontativno 3km/kg nisam siguran kolika je bila krajnja cijena...moja malina dogodine ako Bog da ide Klasu!
Tešanj za glavni grad
Bravo Rusmire, od početa sam vjerovala u tvoju viziju...samo naprijed " KLAS " je već brend prepoznatljiv van bih. SRETNO !!!!!!!!!!!!!
Radila sam i ja u ASu Jelah, uvijek su nas zakidali za godišnji odmor.Daju nam samo dvije hefte a jednom mi nisu nikako dali godišnji nego mi dali 300 maraka. kada sam pitala pravnika u ASu on mi je pokazao rješenje u kome piše da sam koristila 18 dana koliko mi ide po zakonu.Laže mi u oči, fala bogu pa sam hin se rešila
AS je trenutno najbolja veća firma u bosni, da su ovi nasi glupani pametni dali bi im i telekom, i energoinvest i sve dzaba, samo da poprave radna mjesta i izvuku firmu iz troskova..
http://www.bh-index.com/da-li-zaista-postoje-naftni-potencijali-u-bih-i-sta-ce-biti-s-njima/ -STRPITE SE MOJ NARODE JOPŠ MALO STIŽU BOLJA VREMENA USKORO,ZASLUŽILI SMO NAKON SVIH GODINA ISTREBLJENJA I GAŽENJA PREKO NAS,DOŠAO JE TRENUTAK DA ZAŽIVIMO....STRPITE S I OMLADINU VRAĆAJTE NAZAD IZ TRUHLOG BIJELOG SVIJETA JER JE OVO NAŠA ZEMLJA JEDNA I JEDINA ...IDEMO NAPRIJED UZ PUT BRATSTVA I JEDINSTVA KAO NEKAD DRŽITE SE...
barem kod nas ima trnja i malina kad vec obradive zemlje sve se manje obradjuje
Klasu svaka čast, bivša garnitura je neplaćanjem i ucjenama uništila dosta malih proizvođača, ali ovi dvije godine rade pravu stvar, imaju dobru otkupnu cijenu i redovno plaćaju. Nadam se da će ostati ovako, jer proizvođač sa nekih 5 duluma može zaraditi natprosječnu platu federacije, a to je dobar stimulans za poljoprivedu.
Čestitke za domaću firmu Klas. Otkako je AS grupacija preuzela Klas i Vispak, pored Kenta i AS-a u Tešnju, ove dvije firme napreduju strahovito. Kupujem sve domaće i ne želim smeće. Jedinu pritužbu bih uputio što ne proizvode dovoljno za domaće potrebe. Ali biće i to riješeno. Svaka čast. Samo naprijed.
Maline su kod nas veoma skupe. Prodaju se na malo uz veliku cijenu. Mislim da je logicno prodavati van zemlje po vecoj cijeni.Mentalitet ljudi u vasoj zemlji je veoma cudesan. Ne vjeruju u svoje, kupuju vise strano. Sve sto se kod nas ne moze prodati, nije kvalitetno, odlazi van zemlje.
Ja upravo posijo 800 tona malina, valjda ce to narast dogodine da pare namlatim.
Uljepsa mi "jutro" ova vijest. Steta sto smo na ovo spali da smo sretni i sa ovakvom vijesti koja bi trebala biti potpuno normalna. Ali kako god, bar nesto pozitivno. Naprijed Klas!!!
Odlicna vijest samo naprijed Klas!