Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupujem domaće i u moju kuću ne ulazi ništa što je iz Slovenije i Srbije...poneki proizvod tipa sardine,morske soli,maslinovog ulja...koje nemaju alternativu kod nas uzimam iz Hrvatske...i da poneki proizvod iz slatkog programa iz Turske. Merkatori mogu krepati pored mene, a @remzo druže,kvalitet se i neće promijeniti na bolje kod domaćih proizvoda sve dok ti,@...,i ini poput vas budu punili slovencima džep...upravo je kod njih najpopularnija krilatica \"glupi bosanci\",ja bio gore i čuo svojim ušima...razmisli malo :)
@remzo, kakva b.udala...
a zasto kupivati u DP a ne u merkatoru?????? plate nasih zaposlenih su vise nego u DP-u, i ostalim BH firmama, sve je uredno, plaćaju se porezi, doprinosi, nista ne kasni ni dana? kad nase gazde budu imali tu svijest da zaposlene treba platiti a ne izrabljivati onda treba da se gura domace. Evo Prevent koliku platu imaju zaposleni???? I koliko ih se izrabljuje?? Provjerite ako ne znate al ove nase firme su smece obično što se tiče vrednovanja zaposlenih!!!!!! zato zivile strane firme i njihov kapital koji se izvlači iz zemlje!!!!! Al bar plaćaju uredno, inače svi mi ovdje ne bi imali za kifle
Za mene proizvodi iz sumske ,Vitaminka i slicno nisu domaci.
@remzo,...da ti malo mozak prešaltaš,klocu !!!
To sto nesto sto je proizvedeno kod nas, nije, u startu, smeće. Npr. Violeta vs. Paloma. Ptuj vs. Ovako. i sl. @remzo se neće udostojiti ni da proba ni da provjeri. Slovenci = kvalitet. Spomenucu samo SCT, sarajevska zaobilaznica, Ljubljanska banka i sl. Da li @remzo štedi kod slovenaca?
a sta je to remzo rekao netacno pa vam se ne svidja njegov komentar? jedino sto je vindiju svrstao u slovenacke proizvode.
@remzo se potrudio da bude prvi i na kraju ispadne glup. Tužno.
izgleda da remzo dirka nas ima profinjeno culo ukusa
meni je mljeko megle stavrno najbolje od ovako nista ne kupujem
kupujem u mercatoru i biram slovenske proizvode.. ljubljanska mjekara, sir livada, argeta, kokta, vindija, fructal, perutnina ptuj itd itd... kad nasi budu imali takve proizvode odma se presaltavam