Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lašva-Travnik treba biti auto-cesta u punom profilu, a ne brza cesta..treba je nastaviti do Bihaća i dalje prema zapadu..a od Sarajeva istočno ići do Višegrada i dalje do Niša..ovim bi veliki procenat saobraćaja prema zapadnoj Europi iz Turske, Grčke, Makedonije Kosova, Albanije, Srbije i Crne Gore preusmjerili preko Bosne..ne treba posebno naglašavati šta bi to značilo za privredu i turizam BiH..mislim da na ovakav način treba prezentovati ovaj projekat potencijalnim ulagačima.
E druze da ti sjedis tamo gdje se odlucuje, pa da ima neko ko bi te saslusao i razmislio..al tamo sjede stranacki konji koji su uhljebili nesposobnu rodbinu koja se provodi po odmaralistima a u slobodno vrijeme sluzbenim autima divlja pod rotacijom.
Znam da jesu, ali opet sam sebi ne vjerujem da su slike s naših prostora. Poučen od prije, ja ne vjerujem više političarima da je trava zelena! U svakom slučaju nevjerovatno mi je drago vidjeti ovakav prizor s naših prostora!
ja volim promatrati krajolike kroz koje putujem, autocestom je to gotovo nemoguće, tako da me ovo gotovo i ne interesuje.
kad cajnezi vide ove fotke, prvo ce se upitati, a gdje su automobili na ovim cestama? i zadto uopste grade? a mozda i nece skontati...
Nas narod se idalje podsvijava na racun kineza, tu je nasa tragedija.
i dalje *
Stvarno nam je mocan autoput. Nazalost ga malo ima, ali dovoljno sa samofinansiranje i samoizgradnju. Cestite Autocestama FBiH - najsvijetlija tacka u BiH.
EH DA SAM JA DIREKTOR MARKETINGA: NE bi meni to tako prolazilo. Nego zovnuti direktora kineske kompanije n apromociju. Stotine domaćih TV za pranje novca isturilo kamere a onaj mali od 12 godina sjedne u PORŠEA i vozi KIneza bar do Tešnja, da mu pokaže kako su naše ceste sigurne, naplata autoputa neizbježna svakom pa i njemu, a budućim korisnicima autoputa ne fali podmlatka ! ŠTA JE BA ? Tako je Barcelona dovela MESIJA od 13 godina , a danas mu nude milion evrića SEDMIČNO, samo da pređe IZ BARCELONE !!
Veliki vezir Pizdić je došao do te titule nakon što je ovako uspješnim građevinskim projektima nepovratno zavalio kanton Sarajevo čiji je bio premijer ZA cirka 150 miliona duga. Kako je FBiH dosta veći projekt, NEMINOVNO slijedi i dosta veća ZAVALA !!
Dosta zajebancije ovi dana, nisu ovo lose vijsti
to se zove,uzmi nas lopatom!!!
Ih kad ni nilo samo lopatom bio bih presretan jer se komunizam vratio. OVA BANDA NA VLASTI UZIMA NAJVEĆIM RUDARSKIM BAGERIMA I VOZOVIMA, toliko je to apetitli i nezasitno !! JEr svaka država ima lopove SAMO OVI NAŠI IMAJU DRŽAVU !! :((
To ti je uzmi kredit od kineza daj kineskoj kompaniji da gradi daj garancije za kredit i opali domace vozace po usima sa cijenom koristenja autoputa. Umjesto da daju sve fino na koncesiju ili kao sto neko gore rece BOT javni poziv za sve zainteresovane, BEZ MITA, javilo bi se 20 investitora i kroz natjecaj bi se spustila cijena svega, ali kada raspisujes transparentni natjecaj ne mozes se dogovarati u 4 oka oko provizije. Korupcija cvijeta. Sve ce to bog (neciji) pozlatiti.
Neka urade kinezi na principu BOT-a i za 2 godine imamo citav autoput
da su nam politicari normalni nebi mi investitore morali moliti da investiraju, nego bi to bilo obratno... ovdje ko god investira i jednu marku - od nje se obogate minimalno 2 nasa politicara...
Tačno je da su kinezi puni para ali tačno je i da nisu glupi.
a zašto se to bez veze pokaziva kinezima,oni to ionako prave od plastike,smeća i kartona