Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka Kinezi dobro paze da ih ne izvaraju neke slobode u režiji vjerskih stranaka, koje su nam se predstavile sa novim idejama i slobodama, razvoju, a opet da samoupravljanje ništa ne valja itd, pa smo listom glasali za iste, pa evo, epilog je porazan, ne ima više fabrika niti zakona niti para, a štrajkovi mrtvog ne vračaju.
dok se mi smijemo kinezima, oni pice.
Mujo: Kinez! Imal' zime? Kinez: Ima, 8 malaka.
Siromasni kinezi, pod jarmom komunizma. E kad li tad li dokazace se da je kljucna greska odbacivanje samoupravnog socijalizma.
Dok se mi prepucavamo, Kina postade ekonomska sila! Još su nas preplavili svojim smećem od robe, oprali pare i kod nas a mi još uvijek ne vidimo dalje od nosa!
Kina ne proizvodi samo smece, nego i visoko-kvalitetnu robu. Samo sto smo mi navikli kupovati jeftinu robu, koja je naravno niskog i kvaliteta-logicno, pa kontamo da je sve kinesko shit. Plati malo vise pa ces vidjeti. Nije ni Kinez naivan. Ljudi proizvode mobilne uredjaje za koje niko nije cuo i koje prodaju na svom trzistu samo a koji su izuzetno dobri, narocito u usporedbi sa cijenom. Koliko para toliko muzike, vazda bilo tako.
činjenica