Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njih miliarde, nemamo pravo glasa.
Rusi,ostati ćete bez Sibira, to je vjekovni san Kineza!!
@IbroSpahicReBorn mogao si nazvati putina i to mu prenijeti. inace vi u Bosni sve znate i najpametniji ste. cudi me pa se ne zapitate zasto vas ostatak svjeta smatra za najzaostalije na planeti.
@liberalism Ko je zaostao,vidi se da prezime ruskog predsjednika pišeš malim slovom, ne znaš ni osnovno,a pametujes ovuda, pa te mi Bošnjaci moramo obrazovati! Ali nema veze, samo se ti opet javi za instrukcije!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smatram da Moskva ovim potezom zeli da preuzme ulogu politickog lidera, ali bi u ovom slucaju trebala da bude izuzetno oprezna. Trgovina u vecini slucajeva predstavlja beneficiju za sve ukljucene strane, ali problem sa slobodnom trgovinom se pojavljuje kada masivne socijalno zaostale a tehincki sposobne drzave poput Kine usled jeftine cene rada, nepostovanja regulacija, manipulisanja valutom & porezom, i izuzetno niske cene brodskog transporta prosto preplave manja trzista razvijenih drzava.
tragikomedija mi je slusati ove osrednje pismene samozvane kvazianaliticare politickih prilika na globalnom nivou. a pogotovo ove bolesnike iz susjednih drzava koji na bosanskom portalu lijece komplekse od bosnjaka.
@Surogat "Kini opet reba moćan vojni saveznik" ... bwuahaha
Kina kao regionalna sila ima mnoge mogucnosti u suradnji sa Rusijom, ne kontam sta klix izmislja, od sredine 20 stoljeca ima Sangajski sporazum, koji od 1992 godine okuplja sve zemlje oko Kine, osim Japana i 2 Koreje. Bas rade na suradnji na svim poljima ekonomije, vojske itd itd, samo nama to propaganda zapada ne dozvoljava da znamo
Želi je Erdogan a Dodik I BAkir na aparatima !! Što se tićče HR Herceg Bosne ona je od 1992 već u BESCARINSKOJ i PDF free zoni za kockanje, promet automobila vjerski i drugi turizam za snifanje ! KAzahstane hrlimo ti u naručje. što se tiče stupnja KORUPCIJE apsolutno SMO KVALIFIKOVANI ZA BRZU PRISTUPNU PROCEDURU. Ako treba ma i nju ćemo falifikovati !
ma sta ce vam slobodna trgovina? gradite fabrike
prosirite proizvodne pogone Lade. vidite da ide ko ćeten 'alva :))))
na kraj usastanka su rekli "neka komunizam živi vječno"
a kolka je glavusa ovom kinezu isti dodik
I TEBI BI BILA DA JEDES KEROVE,MACKE,FETUSE I OSTALA SRANJA
Stane Dolanc !!!