Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasumović ima nekretnina u vrijednosti od par miliona KM, kupljenih naravno za certifikate a sad se eto boji,... da će krađa proći bez njeg !
@rekla-kazala nije kradja..budale prodavale 20-30000 za 400 maraka..a ovi kupe firme za par hiljada..ko je tu opljackan? Nije niko nikog natjero..budale su dale svoje pravo za vrecu brasna
@<!-- da,....... ali nije svako mogao kupiti poslovni prostor ili firmu za certifikate nego samo odabrani SDA kadrovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kada je 80 - ih Philip Morris htio kupiti FDS, trazili su da im kazu vrijednost preduzeca. Naši stručnjaci su onda krenuli popisivati imovinu, kamione i dr. Medjutim oni su se nasmijali i rekli da ih to ne zanima..zanimala ih je samo snaga brenda odnosno tržišno učešće.
Klixove retardinje ne interesuje tekst, nego odmah "taa ce onnn" itd. Za zapaliti na lomaci. Bijednici neka glasaju za manekene sa gulasa.
Kasumoviću, Kasumoviću, NIJE TVOJE MASLO ZA RAMAZANA, BOLJE DA SE NE JAVLJAŠ, HAJDE STISNI PA POŠTENO NABRROJ ŠTA I KOLIKO SI HAJROVAO OD RATA DO DANAS. PUN SI KAO BROD, PRE PREBOGAT, O D A K LE? Od plate , hahahaha, kredita hahahahahahaha, znamo mi tebe Kasmumoviću!
Kasumoviću, ja se ne BOJIM, ja ZNAM da će se to obavit NA LOPOVSKI način... Pokaži ti meni trafiku koja je privatizirana REGULARNO, ako je ima ...???
dobro jutrooooooo.... sunce sija..... svi veseli....
Kako ovog covjeka nije stid...Kasumovicu sjeti se oni 10%...ja se sjecam.
auuuu
Pa kako je to sve nakaradno privatizovano, eto, ovdje unutar federacije, se nešto i zna, a kako i po kojem zakonu je prodavana imovina van granice. U Hrvatskoj je neko utalio 27 benzinski pumpi i tri terminala u Zagrebu, pa luka u Šibeniku pa tolika imovina da se to ne može nabrojati, a od Energoinvesta imovina po cijelom svijetu, pa naplate dugovanja u novcu i od Vranice isto, kao da je naletio tornado pa nigdje nije ostalo ništa.
Prodaju narodnu imovinu za svoj interes. A narod suti.
Bakir Izetbegovic prodaje traktor, zemlju je vec prodao !!!
Samo me zanima kako ti sve znas kako ide a nisi do sada prijavio ?
POSTENE BOSNJACKE FACE
lopovski način rada je postao uobičajen..tako su dobro razradili sistem da više ništa ne znaju uradit na pošten način... a mi se navikli na to , šutimo i gledamo....niko nam nije kriv osim mi sami sebi...
Da se i meni malo ugraditi u ovo malo sto je ostalo, sve su prisvojili nista ostat nece , mozemo usima mahat.
Ješćemo korijenje, onomad reče Radovan, pa evo, partije pretvoriše društvenu imovinu u državnu to jest oduzeše od pravih vlasnika tj. zaposlenika i prevedoše sebi i stranke, na mala vrata, postaše gazde i begovi, a kod begova je od prije važila izreka, da nije sirotinje, ne bi ni sunce grijalo.