Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još je realnije da se nikada neće izgrditi...
? :)))
A to je to druže, nesposobnjakovići... Bog ih ni za šta nije dao osim za lopovluka, tu su 'svoj na svom'...zato ti i kažem, da još zadugo nećemo vidjeti 5c...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zasto smjenjuju ovog covjeka? U 5 godina je uradio vise nego baketovi dupelizci za 20! Kada gledamo globalnu ekonomiju u zadnjih 5 godina, to ispadne ko za 100 godina baketovih "neimara"..
Ne branim Baketove, medjutim drugi covjek JP Autocesta FBIH je svo vrijeme bio Baketov Jasmin Buco. On ce biti sad prvi covjek. Medjutim hajde uzmi digitron i papir pa saberi koliko je Karic iskaro koridora od dolaska do odlaska. Je li iskaro Sarajevsku zaobilaznicu? Nije, je li iskaro most na Savi? Nije. Je li iskaro dionicu kod Save? Nije. Je li iskaro tunel na Prenju od 10 km? Nije. Prema tome, jedino sto je Karic iskaro je one koke koje je pozaposljavao u JP Autoceste FBIH i pare od kredita. Napravio ukupno ni 40 km i to po skoro najlaksem terenu. Sad vise nema lakog terena, sve jebacki teren.
Kada se napravilo najvise autoputa, i to 4 puta vise nego 15 godina ranije? Jel u zadnjih 4 godine? Jeste! Ko je bio direktor? Ensar Karic! Mene ivo podsjeca na nadrealiste, kad Djuro vodi one plesacice, pa svi mijenjaju, dovode svoje.. Kako Siber rece u tom skecu, pa zasto, djevojke lijepo plesu.. E moj Borise, bitno je kako Vodji plesu!
Sretno druže.Čast mi je da se vozim auto-putrvima koje su izgradjenibu zadnjih 5.god. A ovi $upci na vlasti neka crknu od ljubomore.
u svakoj normalnoj drzavi otkaz a u BIH je to "realno"
Realno za ovako malu zemlju je REALNO da je i taj datum sramota- realno!
Mislim da je realnije da se neće nikad izgraditi nego da će se izgraditi do ovog datuma, nadam se da griješim...
INace ove dionice sto je SDP uradio je sve na racun kreditnih zaduzenja ali to nije moguce raditi jer ko ce vracati tolike kredite..Jasno je da je SDP na osnovu toga zelio obezbijediti novi mandat fala Bogu pa su propali,a i ovaj Karic je smijenjen za sramotne izjave na FTV ima tunela nema tunela i oko ugovora kad javnost ne zna ni kolika je ponuda po par miliona razlike bajagi malo se zabrojali..
Tvoj komentar dokazuje zašto su nacionalisti iz sda i hdz smrt za Bosnu.
Realno je hladno, realno se gladno, a vi se je je je.
Karicu a znas li mozda za koliko je napravljena pruga Brcko Banovici, u ono "pogano" nedemokratsko vrijeme??????
I ti i ti gradi autoput besplatno pa će ići brže?
@Dzema Konju jedan ja sam i gradio i to s pjesmom da bi ove tvoje "demokrate" imale sta prodavati. Hajvanu ja sam volio svoju zemlju i za nju krv prolijevao a ti samo zevkas . Idi pitaj babu da ti da za fuka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ali najgore od svega, klosar na kapaljku pravi autocestu, po 3 kilometra, pa ne idu vise lotovima od nekih 20 km duzine, nego podlotovima podlotova od nekih 3 ili 2 km. Ali zato u komadu od po 10 km pravi zapadnim Hercegovcima autocestu na kojoj nema ni 3000 vozila dnevno, dok kod Tuzle i +15000 dnevno se vozaju po obicnoj cesti?
Karicu, reci koliki je promet na Bijaci Karicu? Reci da je promet manji od 2000 vozila dnevno, a da za isplativost treba +10000 vozila dnevno, iskaraj Karicu da te dionice na jugu KOJE SI MEDJU PRVIMA PRAVIO NECE NIKAD BITI ISPLATIVE! ISKARAJ KARICU KAKO SI OGLASAVAO I REKLAMIRAO JP AUTOCESTE FBIH PO KLIXU ZA VRIJEME IZBORNE KAMPANJE, CIME SI JAVNIM NOVCEM PLACAO KAMPANJU SEBI I SDP-U ZAPRAVO. ISKARAJ TO KARICU. ISKARAJ KARICU STO SI PLATIO 20 MILIONA PO KILOMETRU OD TARCINA DO VLAKOVA, A TA DIONICA NI DANAS NIJE GOTOVA. ISKARAJ TO KARICU. ISKARAJ KARICU STO TI I DAMIR HADZIC NISTE ZA CETIRI JEBENE GODINE NI POCELI GRADITI SAVSKI MOST KOD SVILAJA, A OVAMO PRICAS O SEDAM GODINA ZA PREOSTALIH 250 KM KORIDORA 5C?
@nadjebivi, iskarak ti mater i napunim joj spermom usta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
TUGAAAAAAAAA
Realno je da zahvaljujuci brzom razvoju tehnologije do 2022 godine nece postojati klasicni automobili nego letjelice tipa dron2022....
Hoće , samo zaboracio naglsiti da misli na hidžretsku 2022 !
Mora da si se zabunio Kariću. Htio si vjerovatno reći do 2222 godine. Seljoberu.
Moji glupani,pojma vi nemate.... U isto vrijeme dok je on bio generalni,SDA direktor je bio za građenje (Bučo Jasmin) a SDP direktor za naplatu (Nikšić Mirsad) tako da samo zajedničkim radom se ovo moglo ostvariti.. Nikada mali neće znati šta veliki rade...
Poznato je da sda sve što drugi urade žele predstaviti kao svoj uspjeh, pi.čkice. Zapamtite sljedeće izbore kao početak vašeg kraja.
Realno je da se koridor zavrsi za 4-5 godina... Narod ZNA i popizdit
NAUCNA FANTASTIKA 2050 : Pobuna robota na koridoru WC-5 Sto kaze Elvis G Kurotovic veoma poucno stivo hahahha