Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je to tako košto kažu da taka odluka ne utječe na ljude i kupovinu pa zašto je onda tolika panika :)
Poznato je da se duhanska industrija itekako fokusirala na mlade, zato SZO upozorava vec dvije godine da \"Duhanska industrija zeli vas zgrabiti dok ste jos mladi\" Sto mladji pocnete sa konzumacijom cigareta puno vece su sanse da cete do kraja zivota ostati pusaci. ZATO: \"Brendiranje naših pakovanja razvijano je godinama i ta stvar pripada nama. Vlasti ne bi trebalo da mogu da nam je oduzmu tek tako\", rekao je Rush. Dragi g. Rush \" Cuvanje nase djece razvijano je godinama, zelja da ostanu zdravi i da se klone cigareta sigurno je prisutna u svakom roditelju, Vi nam nasu djecu ne bi trebali oduzimati tek tako i od njih pretvarati ovisnike, jer pusenje jeste bolest ovisnosti\"
Zasto ovo rade Australija i Novi Zeland.. trebaju se lijepo ugledati na Bosnu i Hercegovinu gdje se u trafikama u posljednje vrijeme mogu naci sponzorske torbe za skolarce sa znakom Aura i jos neki \"poznati\" FDS proizvodi :(
kako je novinar? Jesi dobar? cuj iNdenticno....
Veće zlo je farmaceutska mafija i njihovi proizvodi nego bilo kakav duhan.