Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja stitim BH ekonomiju tako sto popijem 5 sarajevskih dnevno
Meni je TUZLANSKO pivo daleko iznad PAN i KARLOVACKOG! Zivjeli domaci proizvodi, ja ih sve kupujem ! Osim Nutella-e jer tu nemamo domacu konkurenciju.
NI SARAJEVSKO A NI TUZLANSKO NISU KAO PRIJE TO JE SVIMA JASNO A O UKUSIMA NE VRIJEDI RASPRAVLJATI SAMO PIJTE UVEZENE PIVE PA NEK OVI NAŠI S E R A T O R I NAPRAVE MALO KVALITETNIJE PIVO IL\' NEK PROPADNU
@Munja vidim ti se izrazavas kao pravi vjernik :\"kad popijete p vam m\",nisi ti sine vidio vjernika.
Najbolja uvozna piva je \"Krombacher\". Ovo ostalo isto vodu da pijes.
Ova tema zaslužuje raspravu u Državnom parlamentu,ja ne znam šta se čeka,u nas vode na svakom koraku a voda se uvozi,PA DOKLE da nas cio svijet pravi budalama,dok mi razglabamo šuplju ljudi nam prodaju suho g0vn0 pod sudžuku, imam osjećaj da su lobiji pustili dobro korijenje u politiku laktasenko je predlagao da se nesto uradi po tom pitanju ali on po običaju nesto kaže a kada je pametno(rijetko)to više ne ponavlja o ovome treba raspravljati i sa crnim đavolom
Da smo pametan narod. Nebi je ni trebali štiti jer bi sami trebali pomagati svoje proizvođače primarno kupujući domaće proizvode. Pošto nismo ... onda nikako !
@re-jah ..imas vispak-ov i barpeh-ov eurokrem,umjesto nutele.. :) sam kupujem sve sto je domace,i kad je skuplje,a i kad je losijeg kvaliteta (mislim po ukusu)..samo nek je bosansko hercegovacko..nekad ce se to vratit.. odavno je bilo govora o diferenziranoj stopi PDV-a,al glavesine u parlamentu o tome nece ni da prozbore..jer je nelogicno da osnovne zivotne potrepstine budu isto oporezovane kao i duhan,bijela tehnika i sta sve ne..
kupite licence i imate bolju vodu i proizvodite piv0
Nisam lud da pored onakvog Hajnekena recimo pijem onu pišaku od Sarajevske pive. nek naprave dobru pivu pa ćemo lako, al ovako ništa od toga.
prvo treba samo razlikovati luksuz od potrebe. jedan od načina da se olakša ljudima jeste korekcija pdv stpa. pa ima li smisla da brašno i pivo imaju istu stopu od 17 % ?! pa spustiti pdv stopu do 5-6 % (ili je ukinuti) na životne namirnice a staviti akcize il rajzati pdv na 30-40% (pa i više) na alkohol, cigarete, kafu i drugu luksuznu robu... a naravno, ono što mi običan svijet možemo: kupujmo DOMAĆE ;)
zuja je zakon!!!!
pa recimo tako što otmete sarajevsku pivaru onim milicionerima i napravite pivo kao što je i bilo prije,a ne ovaj užas sadašnji.I da,prestanete u ugostiteljskim objektima servirati jamnicu pored sarajevskog kiseljaka koji i ja u hrvatskoj kupujem,pozdrav ;)
Vratite pivi stari kvalitet i cijenu, pa ce biti zasticeno...
Hahahahhaa koja ironija Munja = Srbin Grom = Bosanac
mislio sam zabraniti ono sto je po ISlamu vec zabranjeno
A vi se nesto bolje osjecate kad popijete p vam m :S \"...a onaj ko nece da vjeruje, neka ne vjeruje...\" ;)