Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta li to CG izvozi, kamen možda :)
Ovr tri zemlice pod hitno Nijemcima na najmanje 50 godina, jer koliko su je današne vođe pokrale barem ovoliko godina, al pod vostvom štedljivog i pametnog nijemca, je potrebbno da zemlje dođu na pozitivu nulu.
Tri zemljice sa isključivo lopovima na bitnim mjestima na čelu države. Ali i ovdje prednjači Bosna i Hercegovina. Hajde bar smo u nečemu prvi!! Ura!
RS kvari nam prosjek.RS= evrposka Sjeverna Koreja,i ono malo firmi sto valja drze Federalci tj Bosnjaci i Hrvati.Nema nafake na opljackanom i otetom.
SVE TO TREBA POD STECAJ I IZNAJMITI U ZAKUP SVABAMA NA 40G.