Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
preuzimanjem terminala otvara se sansa za jos veci lopovluk nego sto je bio idi ba rasime u soju pilanui u visokom.
Rasime stari seronjo...ne mozes vise na drzavne jasle preko Liberala, pa sad rasirio guzu Lagumdziji...:D Rasime, na koliko ces se nagoditi sa TurkOilom sto su prekinuli ugovor za najam u Plocama..?!?! :D
e, nema više džaba informacija, jer sam u više navrata zvaničnicima i konkretno ljudima iz terminala pomagao i ništa.ništa meni ništa od obnove vojnih terminala koji su najsigurniji i najjeftiniji za skladištenje derivata nafte.po mom ličnom mišljenju tu se radi o interesima ine i ostalih velikih distributera (konkretno velikom talu) samo ću još reći da je termina lu misoči u dosta dobrom stanju(može se za malo para staviti u funkciju) a o njegovom položaju da ne govorim, isto vrijedi i za Pokoj u Bihaću.
Mene vise interesuje kakav ce biti ishod ovog dogovora VladaFBIH-EP-TF? Pisi i detalje.
naravno da zanm i to sve u detalje, imali šta da te interesuje
Znas li ti sta je sa tim vojnim terminalima?
kad si tako pametan reci šta je sa vojnim terminalima u Ilijašu(Misoča) i Bihaću (pokoj)