DW video dana
0
Kada glasine šire strah
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je malo pretjerao. Ali on i slični njemu će fakat napraviti ludilo, jer će ih svijet pratiti (u prilog tome ide sve veća neizvjesnost pravih vrijednosti ulaganja koja su do sada bila u trendu). Ljudi će prodavat dionice, bezvrijedne papire,... i kupovati ovakve proizvode i dizati im cijenu. A kako cijena ovih proizvoda bude rasla ostali će se uhvatiti u kolo i tako dok balon ne pukne. Umjesto brate da kupe par duluma zemlje pa ako baš zagusti nek zavrnu rukave... E mogli bi mi u BiH da tu hajrujemo! Tj. da uložimo u poljoprivredu i proizvodnju hrane, pa da Švabama tušimo (nećemo sad odmah nego kad kg krompira izađe na 20 km - sad se još ne isplati :) pa da i mi jednom ispadnemo \"gornji\"...
JA SE REDOVNOM POSEREM U TRAMVAJU
Volio bi i ja da nemam pojma o ekonomiji ... mozda bi me ovakva glupost onda vise iznenadila
u cigare ulažite, pitajte Izetbegovića kako to ide zna on najbolje
Ulaganje u hranu i zlato je najisplativije. Kada je kriza, svi traze namirnice za zivot, nikome nije do izelta na ljetovanje, zimovanje i auta.
svet :S
MA NIJE TO TOLIKO OPASNO JARANE MOJ !!!