Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na vasu zalost, svi ste u krivu. istina je daleko jednostavnija. balkanci su, u prosjeku, glupi i neobrazovani ljudi. demokratija je vladavina prosjeka. ovi pametniji su se ispalili vani vecinom. poneki pametan covjek se jos uvijek pati na balkanu, ali brojevi su zanemarljivi sto se tice glasackog tijela.
evropa nema dodika
ovo je Balkan,jarane....................Balkan...........................
Aman čoveče, kada ćeš više shvatiti da mi Srbi hoćemo nezavisnu Republiku Srpsku? U kojoj će svi biti jednaki. Ja nemam ništa protiv muslimana, ali neću da gledam ovu nakaradnu tvorevinu.
bas tako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joj poredjenja dragi INCKO,da se nisi mozda nadrogirao!!
Citam komentare bolesnih srba dragi Boze dali su oni svjesni svojega neznanja i propasti. Sto se tice Incka i tutora koi ga poslao u BiH vec odavno znamo da su na stetu samo Bosnjaka jer ni jedan korak nisu napravili unaprijed od Deytona do danas a genocidna tvorevina jos na nogama. Na ovo netreba komentar. ___ Srbi trebaju biti svjesni da je Bosna Bosnjacka ko misli drugacije sretno iseljenje,kako ste lijepo napustili Sarajevo tako cemo da vam vidimo ledja u Bijeljini i Brckom bicete zabludjeni sve do datok trenutka kad dodje taj sudnji vam cas onda cu vas pitati za hrabrost i vase bljuvotine bijednici abnormalni.
E Gosp. Inzko , znate vi to vrlo dobro . Zato sto Srbi i Hrvati ne zele izdrzavati poturice koji samo kahve ispijaju i nista ne rade .
Zato sto je BiH umjetna tvorevina u kojoj se narodi mrze i koju ne zele .
Zato,shto je BiH-a,u samom centru Balkana,a Balkan je vjechito bio i ostao u Evropi-nije ni u africi,ni u Aziyi,Australiji,ni u Americi,nego ja smo u\"EVROPI\"i samo ce tu i da ostane!!!Veliki pozdrav\"REPUBLICI SRPSKOJ\"/SRCE i DUSHA,cele Evropske zajednice!!!
Gjde čeljad nije bijesna ni kuća nije tijesna: http://www.hercegbosna.org/kolumne/politika/gdje-celjad-nije-bijesna-kuca-nije-tijesna-761.html
Incko ti si kolonijalizator i mi ćemo se odupreti svakom pokušaju unitarizma. btw nadam se da će odkazati srce :P
@SRB-IN: Jadan ti :-) Povodom tvog komentara, sad ce sve nabolje krenuti :)
ti kao da si sada probudio pa se pitas... ziv bio probudi se umjesto sto bezveze naprdjujes i primas platu
evropa ima muslimane, to je ustvari najveca religija u evropi vec ovog trenutka..