Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam iz Bosne, ali nesto moram da kazem sto sam ovdje primijetio, citajuci komentare slicnih clanaka vidim da rijetko ko hvali konkurenciju, pa kakva god da je, jakom konkurencijom dobijamo kvalitetniju uslugu, klasican primjer Logosoft, natjerao je Telekom da ga prati a samim tim su obje grupe korisnika samo dobile na kvalitetu, zato i ovi ljudi iz telemaha treba da dobiju punu podrsku. Za ljubitelje fudbala, unazad 2-3 godine niko ne prenosi La Ligu i Calcio, treba li sta vise reci???
toliko ste dobri da sam uspio pročitati samo pola članka - dalje se stranica nije mogla otvoriti. toliko o vašoj firmi.
Dragi moj mostarac sigurno si zaposleh u BHTELECOMU pa ih patriotski branis. Sigurno u Banjaluci i Sirokom nemaju izbor kao u Sarajevu i siguran sam da bi koristili povoljnije i jeftinije usluge konkurencije. Moj novcanik nije bas nesto patriota (ili budala). Da nije konkurencije jos bi bili na dial-up i derali nas do koske, a vi imali tamo imali eksta plate. A sto vi niste patriote vec malo zakasnjenje placanja racuna odmah iskljucujete vase usluge. Nemoj mi ziv bio vise patriotizma preko moga dzepa a u korist tvojih primanja. Neka Telemacha i Logosofta ne bi se moglo zivjeti od Bh Telecoma.
Meni samo nije jasna jedna stvar,hajde svaka cast konkurenciji i stvarno je podrzavam,ali gdje se desava ta konkurencija???ja koliko znam samo je u Sarajevu,nigdje drugo. Cisto sumnjam recimo da bhtelecom ili ht mostar ili bilo ko drugi ko nije \"srpski\" mogu da prave u Banja Luci konkurenciju,ili telekom i ovaj telemach ili bilo koji drugi\"hrvatski\" u Sirokom Brijegu i ovim juznim predjelima.Uvijek mi(bosnjaci) nesto hocemo da bude sve kako treba,a uvijek mi dobijemo po nosu???ako grijesim neka me neko ispravi i prosvijetli mi put,mislim da ste shvatili sta ustvari hocu da kazem...Pozdrav iz Mostara
Neka mi neko objasni zasto i Logosoft i Telemach polazu kablove i prekopavaju ulice i zelene povrsine uglavnom vikendom. logosoft je cijelu Cvilu prekopo za vikend. Rasturili asfalt,prerovili zelene povrsine i nikom nista.
kad sam koristio usluge eloba digitalna tv mi je bila exstra,onda dosao telemach i zamijenio stare risivere modernim kineskim d3 risiverima,kvalitet slike se toliko pokvario da sam za nekih dva mjeseca reklamirao najmanje dvadeset puta a njihove ekipe su izasle na teren svega tri puta i oni momci sto su dolazili se izvinjavaju i kazu da se i kod njih kuci kvalitet slike pokvario odkad ih je preuzeo telemach vam dovoljno govori o njihovoj ozbiljnosti,zato sam presao na moja tv i sam sam se iznenadio koliko je slika kvalitetnija a o ADSL da i ne govorim u odnosu na njihov internet,a u mom haustoru je za samo jedan mjesec deset stanara otkazalo telemach i preslo na moja TV I HS zato gospodine Jusicu ne prodaji maglu a kakva ste firma pokusavao sam da dodjem do nekog mimo saltera i operatora nisam mogao jer su sefovi kao i vi kod vas nedodirljivi za reklamacije korisnika.Nadam se da cete procitati komentare koji nisu nimalo pzitivni za vas pa se mozda i probudite
Ispravka: Nije \"jednom rijecju\" vec: \"UKRATKO\"! pozzdravljam raju na AP-u! :D
@A. POLJE Potpis buraz! Dokaz: Od protekle jeseni, kada sam presao na novi paket sa staroga elob-a (koji je takodjer bio do jaja, izuzev nesto manje brzine), pa do danas sam skinuo sigurno 2-3 TB filmova (sve HD naravno), pornjave, mjuze, nagledao se klipova na yubitu, surfao, wireless dijelio sa komsilukom (ovdje na AP-u smo svi family ;) ) , ma jednom rijecju: RAHATLUK I SLOBODA BRATE!
R.E.S.P.E.C.T Mr Jusic, Telemach zakon!
Lik ni na jedno pitanje nije konkretno odgovorio :S
Ja ne vjerujem, pa kako će glavom miješati malter.
Hvala Vam, pravi ste profesionalci, mi na A. Polju nemamo nikakvih problema, internet je super, uvijek brz, uvijek dostupan. Samo rijeci pohvale za vas, od kada ste vi dosli mi smo se nasurfali, bez limita bez ogranicenja, bez zastoja. Gledamo filmove bez zastoja i to sve za 33.5 KM sa kablovskom. Telekom nas godinama gusio i pljackao.
imam HS, sto se tice interneta super su, nije tacno da je telemach uveo flat net, na godinu prije dolaska su vec uveli u HSu! Kablovska zbog sportkluba je problem jer ne mogu gledati premier ligu, nadam se da ce to srediti!
kako ih (telemach) nije samo stid. Ponasaju se potpuno neprofesionalno. Svako malo broj novih pretplatnika zagusi internet konekciju a sakrivaju se iza jednog bijednog broja telefona koji je teze dobiti nego Pentagon. A onda kad i ako ih dobijes, slijedi objasnjenje kao doslo je do otezanog saobracaja, ili serveri nisu ok itd. Ta objasnjenja mene zanimaju otprilike kao sto njih zanima da li moja plata kasni ili ne.Ali prestao sam da se nerviram, kad god nisam zadovoljan brzinom ili kvalitetom konekcije, ja lijepo odem u telemach, uzmem jedan A4 papir i NAPISEM DA NECU DA PLATIM RACUN JER NISAM ZADOVOLJAN onim sto dobijam. Vidjet cemo kome ce prije dosaditi. Pozdrav svima i ako imate komentare, molim ostavite ovde.
daj hebote kada ce te doci u Envera Sehovica vise da dam otkaz HS-u
Istina je da su v.lahinje mješale turske k.a.r.i.n.e. preko 500 godina, danas vole da mješaju bosanske kari.ne.
Jel istina da Bošnjaci glavom mješaju malter?