Novi reklamni spotovi
0
Jasna Žalica kao Teta Violeta
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Violet je jedna d najuspjesnijih bosanskih firmi...nemas pojma ooooo...ne vidis dalje od nosa
E MOJA SEFIKA NASTA SI SPALA
e moja sefika nasta si spala
hoce li mi teta violeta obrisati guzicu ako kupim paket?
Pa fino pogledas gdje je proizvedeno i eto, znat ces onda. Ako si Bosnjak, kupuj bosnjacke proizvode. Podrzavaj svoj narod. Tako i oni rade. A pogledaj Hayat molim te: samo reklame od Podravke, Dietpharma, Krasa itd. Svjestan sam da oni trose pare u bh. medije...ali sto je najgore, oni time manipulisu ljude u BiH. Pa ja cu radje kupiti njemacki ili italijanski proizvod, a jos radje turski, nego li hrvatski ili srpski!
Aha, ako je bh. firma...zasto onda u reklama samo govore hrvatski? A ne i bosanski, a onda i srpski? Ne kontam. Pa i ako bi jedna bh. firma reklamirala u Hrvatskoj, valjda bi glumci govorili hrvatski jezik.
Jedno konkretno pitanje - kako cemo mi kao domaci kupci znati da li je violetin proizvod iz domaceg asortimana proizveden negdje u BiH ili je uvezen iz Hr?! Znaci li to sad da cu morati da vrtim po pakovanju i zagledam da li kupovinom podrzavam bh ili hr ekonomiju?!
Violeta je BH firma.
Pa tu opet zaradjuje samo pojedinacna firma u Sarajevu. A jel ti razmijes da smo mi u rukama Hrvata sto se ekonomije tice?!? Da skoro nista nemamo svoje?!?!? Da se na tv-u vrte samo reklame iz Hrvatske i da ljudi onda kupuju sve vise hrvatsko??!?!? Jel ti primjecujes da mi propadamo s tim?!?!
Jasna i Pjer Žalica uradili reklamu, producirao ReFresh, platila Violeta: jel TI primjećuješ nešto neobično tu? Recimo, da Hrvatska vrti bh. reklame? Tri konstitutivna naroda, tri konstitutivna jezika.
kako bosanska kad je iz gruda? i otvorili tvornicu blizu zagreba...pa to nije ni b od bosanskog...previse je hrvatskih proizvoda u BiH. Hrvati drze nasu ekonomiju. Tako nikada nece Bosnjaci prosperirati...nego cemo ziviti vecinom u siromastvu
kao nena hatidža ba mi mošnjaci
Jel iko jos osim mene primjecuje da se na TV-u vrte skoro samo reklame iz Hrvatske i da nas tako ne samo da manipulisu s njihovom propagandom, vec i sire usput i hrvatizme i unose ih u bosanski narodni jezik?!?!