Novi reklamni spotovi
0

FOTO / Jasna Žalica kao Teta Violeta

Sarajevo-x.com
Nova marketinška kampanja brenda Violeta, pod nazivom "Teta Violeta - čudo jedno", počela je s emitiranjem u četvrtak, 26. maja, na svim većim TV-stanicama u BiH.

Nove premium kuhinjske ručnike u reklami predstavlja simpatična Teta Violeta - popularna glumica Jasna Žalica, te gledaocima daje praktične savjete za kućanstvo – kako očistiti mikrovalnu pećnicu, očistiti mrlju od masnoće ili kako iskoristiti koru od banane. Ove i druge savjete, kako uz malo truda i kuhinjske ručnike dom održavati čistim i lijepim, moguće je pronaći i na svakom pakovanju ručnika Teta Violeta, koji su već na policama trgovina.

Jasna Žalica je nakon završetka snimanja rekla da je u današnje vrijeme "veliko zadovoljstvo kada svoj kreativni angažman možete staviti u funkciju projekta koji, pored toga što je kvalitetan sam po sebi, omogućava zaposlenje i bolji život stotinama ljudi".

Njen suprug, Pjer Žalica, inače redirelj spotova, dodao je: "Zamisao je bila da Tetu Violetu predstavimo kao stvarni, a ne virtuelni lik. Da je predstavimo kao simpatičnu domaćicu, najbolju prijateljicu koja pomaže savjetima. Teta Violeta je osoba koja voli ambijent u kojem živi i s njom se lako identificirati".

Teta Violeta kuhinjski ručnici su među prvim proizvodima koje vodeći regionalni proizvođač higijenskih proizvoda Violeta proizvodi u nedavno otvorenoj novoj tvornici nedaleko od Zagreba. Radi se o proizvodu visoke kvalitete, sa posebnim zračnim komorama za bolje upijanje, proizvedenim najmodernijom tehnologijom.