Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bem ti cijeli svijet podli, svi se udruzili protiv jadnog Irana koji je olicenje dobra.
Već je kineska ekonomija preuzela drugo mjesto od Japana. Sada kada Japan gasi nuklearke a mora obezbijediti dovoljno nafte, kupovaće je po cijeni većoj od normalne. S druge strane Iran će zbog nastalog viška prodavati Kini naftu po cijeni manjoj od normalne. To će srozati japansku ekonomiju još više i zauvijek ima mahanje od Kineza.
Tako je to kad izgubis rat od Amera i postanes shodno svojoj tradiciji sluga onoga koji te porazio
Ocito je burazeru da jedini moron si ti ovdje
dugo smo cekali ali konacno prava odluka! Ali nazalost svijet je previse podjeljen i nakraju ce cini mi se Amerika, kao i uvijek, morati sama da rijesi stvari sa moronima
veliki tata je rekao da nesmijete,dokle vise hoce li se iko na ovoj planeti usprotivit ovom teroru
Tako treba Japanci, sagnite se i čekajte da vam ga Amerikanci duboko uvuku.
Nije im dosta bilo zemljotresa, deder Ahmo kakvu dovu tamo da ih onaj odozgo opomene..