Sastanak Alkalaj - Motai
0
Japan GRAS-u donira 10 miliona jena
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
хељп сјебија пљиз косово из аур света земља, at list heljp vojvodina da ne budemo kashaluk. Samo da usput pitam - je l ovo posl\'o mozda Syashi Uzyashi. Onako da se iskupi ko nekad.
Nije nesto. Bice samo jedan Audi A8
10 000 000 Japanese yen = 75 477.4153 Euros
Tamam dispeceru na okretaljki kod Higijenskog za pivu (koliko moze u njeg da stane) Nikad ga necu zaboraviti onako \"nakicenog\" kao neki dan. Jucer je radio. Bravo GRAS
znaci da ce sandzacka bagra obnoviti vozni park, privatni naravno. necemo sigurno vidjeti novi autobus, kombi ili ne daj boze tramvaj. sad nihad imamovic trlja ruke. ima da slozi bar pet komada A8, nekoliko Passata i garant par komada Golfova VI da babini brdjani mogu divljati kroz grad. ako ostane love, svi radnici ce dobiti nove potkosulje i peskire za oko vrata dok voze!
Trebali su od ovih para osnovati konkurentsku firmu da pa da se GRAS-u jednom zauvijek stane u kraj.
Helpbazniaaaaaaa,pleaseeee
Ovakve vijesti uvijek sakrijte a nikad ne pokazujte jer svaki dan samo uzimamo a nikad nikome nista ne dajemo...
kako vas samo nije sramota ?
a sta mi domniramo japanu? naravno, nikad nista, tj. nulu (0) sramota svjetska :(((