Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E da smo pametni bio bi veci za 109% jbt izvozimo sirovine umjesto gotov proizvod...
Napokon neka lijepa vijest :)
hahah kako ste VI glupi VI mislite ovo neka vijest pa debili oni kupuju nas namještaj i naše drvo i opet preprodaju nama i ostalima za duplo veće cijene glup smo narod do bola.
koja fabrika u BiH pravi ovakve dvosjede i trosjede ko na slici.?
?? zna li neko.??
To Fojnica sve radi.
Sofe kao na slici radi firma Machalke inace clanica Prevent grupacije. Dio sofi za Machalke radi Prevent Interior u Visokom.
@thetruthisoutthere a šta radi MS wood iz Fojnice onda
Ovo je super , Samo sto nam sandjaklije krv popise . Eco nagrno pare od buraza narko bosa i on nam sad soli pamet kako treba raditi OOOOOOOO Drzavo tuzna li si
Unististe nam sume dusmani !!!
Kakve koristi od sume , sve bi ja to betoniro
@nedonymous Sale se, sta im pucate minuse!
FBiH je krenula naprijed u svim segmentima, ali sporo ide. Valjda ce se sljedece godine zahuktati.
zatim dobiju platu i potroše je na prehranu iz Konzuma.
Prosle godine deset stolica ove jedeanaest