Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBA TUNEL DA SE ZOVE "PRVI MART"!!! PA NEK SE POJEDINI POJEDU OD MUKE KAD BUDU PROLAZILI KROZ NJEGA!
bravo za pozitivnu vijest i tunel koji ce biti na svjetskom rangu!
Posjetite moj novi blog(link dole) http://agronp.wordpress.com/
Bh. građevinari za sedam mjeseci završili posao za koji je Slovencima trebalo 20 mjeseci, sta reci sem hvala na ovoj divnoj vijesti na ovaj divan praznicni dan
Svaka čast i Kariću i radnicima, ovako se radi kada radnike vodi pravi čovjek i kada su plate redovne i na vrijeme.
Radnici su svojim radom u tri smjene, pored gradnje ovog tunela, stvorili reference svojim kompanijama, kao i uvjete za povratak nekadašnjeg ugleda bh. građevinarstvu. Bravo.
Svaka čast, prvi put da se u ovoj zemlji nesto sto se obeća i ispunilo.
Ranije je i premijer FBiH Nermin Nikšić najavio da bi u ovoj godini mogli imati 5.000 radnika na Koridoru 5-C, a tu su, upravo, radnici iz oblasti građevinarstva.
"Ispunili smo obećanje dato u augustu prošle godine na otvaranju dionice autoputa Kakanj - Bilješevo da će do 1. marta biti probijen tunel Vijenac", izjavio je direktor JP Autoceste FBiH Ensad Karić na današnjoj svečanosti povodom probijanja tunela. DIVNA VIJEST ZA OVAJ DIVAN DAN! SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BOSNO I BOSANCI!
Karić je, u izjavi Agenciji Fena, kazao kako osobno smatra da su investicije "ono" što BiH može izvući iz krize ili ,pak, "ono" što će joj omogućiti da bar krene naprijed.