Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Juniki drug ne razumijes zasto prepucavanje. zato sto yugo gelipteri iz srbije i domaci izdajnici slecu nezvani na bosanske sajtove i tu provociraju i nipodastavaju sve sto Bosanci pokusaju da urade. nevidjena marva, to je samo da cisti stocne jasle sto se tice stanova, u pravu si mozda. Tvornice treba da budu stvar tendera. Makar drzava preuzela inicijativu za investiranje pa ih kasnije dala u privatizaciju. Jer se ne moze vise cekat da neko investira sam.
i opet prepucavanja...... mislim prodaja stanova je potpuno stala.. giprom je skoro stao s gradnjom stambenog objekta na brcanskoj malit a kamoli da neko pravi dvije zarotirane zgrade... i to u elitnom dijelu tuzle. OCITO DA NEMA VISE ELITE DA KUPUJE SEBI STANOVE. Jasmine Imamovicu bolje se potrudi da otvorite koje preduzece a ne zehebavat se sa stanovima
Dobro je ovo al prvo zavrsite stadion Tusanj, pa onda ovo.Treba stadion BiH pod hitno a vi ste na putu da ugostite repku na dobrom stadionu.
Ne vidi se bas dobro na onom gore 3D renderiranom modelu a ni clanak ne spominje pa da pojasnim. Zamisljeno je da svaki od tornjeva ima i po 3 podzemne etaze za garaze. Naravno, nije razmisljano o tome da se to zemljiste nalazi neposredno uz rijeku i da bi tek metar-dva visine korita (a bogami i udaljenosti od istog) dijelilo te podzemne prostorije koje bi bile ISPOD nivoa vode od proljetnog i jesenjeg nabujavanja Jale. Cak i da se adekvatno drenazira to napola-mocvarno zemljiste (nije dzaba tamo dzungla ambrozije) tako da temelji drze (grade ljudi i vece stvari u Berlinu koji je citav na mocvari) steta u automobilima kad voda prodre u garaze bi bila milionska. Ja bih licno volio vidjeti nesto slicno, ako nista bar da Jessica Alba ima odakle gledati na propali grad a da nije Seattle, ali daboga sceri...
Ajde ti seljacino fataj smrdljivog Lukavca. Ne moze se disati koliko ste zagadjeni. Pljuc
Ljubomora je čudo...
@ Majstor: isto kao i slana jezera, je li tako?
lukavac@ mojne kenjat svega ti vi ste milion puta gori od nas
Ovo će biti napravljeno u Tuzli kada na vrbi rodi grožđe.Znači nikada.Još jedna u nizu ubleha načelnika Imamovića.
odakle lova?
samo dobro lud covjek moze investirati u taj ciganluk od grada.
hajde pravite tuzlu kao durgi najveci bosnjacki grad i autoput do sarajeva za Republiku BiH
Ovo je mjesto na kojem je do skoro bio pogon betonaer na stupinama. Tamo prolazim svaku noc i stvarno bi nesto trebalo izgraditi tu jer izgleda kao djungla. A ove dvije zgrade su bas fine... cim budu gotove odma treba uraditi bat file za Sim City 4 ;)
Burj Tuzla Na 20-tom spratu - Hotel ( design by Haad ) Na 25-tom spratu - Jagnjetina by Kemo - investitor Sejo Kalač
spidermane iz Vogosce malo se bolje upoznaj sa gradjevinskom strukturom tuzle, pa to uporedi sa sarajselom