Pokloni za 1000 posjetilaca
0

Irina Kapetanović u subotu na štandu MS&Wood na sajmu Interio

Klix.ba
Mlada bosanskohercegovačka rok pjevačica Irina Kapetanović bit će u subotu 16. marta gost na štandu MS&Wood, novog bosanskohercegovačkog branda namještaja koji ove godine prvi put učestvuje na sajmu Interio 2013.

"Veliko mi je zadovoljstvo što ću sa posjetiteljima sajma moći podijeliti radost uživanja u ovogodišnjoj ponudi sajma Interio 2013., ali i proizvodnog programa MS&Wood. Obećavam ugodnu zabavu, a bit će prilike da zajedno zapjevamo, ipak je povod više nego lijep. Domaća industrija namještaja je smogla snage, predstavivši se na ovogodišnjem Interiu u punom sastavu isa odličnim proizvodnim programima koji nas mogu uspješno predstaviti bilo gdje u svijetu", riječi su Kapetanović, čiji novi CD se očekuje ovih dana na tržištu.

Cijeli štand branda MS&Wood neodoljivo podsjeća na ukusno uređen dom, upotpunjen osim namještaja i potrebnim kućnim aparatima i potrepštinama. Za dodatni asortiman proizvoda pobrinut će se, uz MS&Wood i ostale članice UNIPROMET Grupacije, kao što su peciva i brašna kompanije Dukat. Osim toga, posjetioci štanda moći će dobiti sve potrebne informacije o novim stanovima čija gradnja bi trebala početi ovih dana u ulici Džemala Bijedića u Sarajevu.

Saradnja je ostvarena i sa AS Group, čije proizvode poput Zlatne džezve, Vispakove Espresso kafe, Kenta i Mastera će posjetitelji moći degustirati.

MS&Wood i partnerske firme će u subotu za 1000 posjetilaca štanda prirediti iznenađenja u vidu poklona iz svog bogatog asortimana proizvoda.