Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ne treba ni koga iznenaditi,sto su Iranci ovako ponosan,i prkosan narod.Perzijski narod ima iza sebe,zavidnu historiju.Nisu oni kao mi bosnjaci.Nama bosnjacima je dovoljno,da mi u dzepu imamo cennera,nek nam moze danas biti za \"kahve i cigare\",i kazemo:\"ma boli me ku*ac,nek strajkuju\" itd...
kako su samo ponosni ovi Iranci i kako ne daju na se, za razliku od nas Bošnja, izdajica, poltrona, robova, snobova i lizača dušmanskih guzica...
koje su to gluposti sa tim zabranama? pa kao da se nece naci drugi kupac tih istih proizvoda, a isto tako i sa njihovom naftom. sama preseravanja.
Toliko si jadan, glup i ograničen da te neću udostojiti odgovorom.
@Baton Ma divna im je samoodbrana, postenje i ponos. Odmah se pokupi, i pravac Iran.
@Jale propagnda je čudo, no jel ona rezervisana da se njom koristi isključivo anglocionistička imperijalistička barbarija ??
Kakva oštroumnost, nema dalje!
ovo se nas ne tice, nama ovo ljeto u Pionirsku dolaze lavoli..a ima i male srpske dijece, pa da ih nahranimo
imal ko da me pogura sa cenerom do prvog
Neka malo krize da se narod zabavi pa makar i o svom jadu.
Bas ce im mnogo naskoditi, zabranice uvoz proizvoda kompanija koje vec odavno ne izvoze u Iran radi sankcija. Onda ce tu vijest plasirati preko agencija da njihov narod vidi kako im je vlast odlucna i nepokolebljiva, a pojedini tupavi Iran-loveri sa ovog portala divice se ponosnim i jakim Irancima.
@jah davno su prosla vremena harakiri folova u japanu,a koreja ih nije ni imala,tako da ce se to desiti samo ako ovaj \"sport\" postane ponovo popularan.
na evropske zemlje to ne ostavlja nikakve posljedice,osim sto svi suztizu francusku, u kojoj je litar crnog zlata (bukvalno),prije vise od mjesec dana, probio \"magicnu\" granicu od 2 eura. XD
eto neka bude kako rusi kažu, japan i južna koreja obustavljaju kupnju iranske nafte