promo
98

iPhone 12 dostupan za rezervaciju u AT Storeu

Autorizirani Apple Reseller AT Store od danas počinje sa službenom rezervacijom modela iPhone 12 i iPhone 12 Pro za Bosnu i Hercegovinu.

"Svojim kupcima za iPhone 12 nudimo dvije godine garancije, besplatnu dostavu širom BiH i nezaboravno iskustvo kupovine. Uz kupovinu iPhonea 12, kupci će imati priliku uživati uz najveće muzičke hitove, a za taj dio posla će se potruditi DJ. Pozivamo vas da nas posjetite u Alta Shopping centru u Sarajevu", poručuju iz AT Storea.

I Banja Luka je prije godinu dana postala bogatija za Apple autoriziranu prodavnicu AT Store u Shopping centru Delta Planet i otvorila svoja vrata pravim ljubiteljima Apple proizvoda. I ove godine stanovnici Banjaluke zajedno sa ostatkom svijeta imaju priliku testirati novi iPhone 12.

Ogroman skok za pro

"Veliki prostor krasi posebno osmišljen koncept naše trgovine, a gdje ćemo 06.11.2020. službeno početi sa promocijom i prodajom novih iPhone 12 modela. Sa zadovoljstvom vas pozivamo da zajedno testiramo najbolji iPhone do sada. Pored iPhone 12 modela, predstavit ćemo i iPhone 12 Pro. A14 Bionic, najbrži čip u pametnom telefonu. Sistem profesionalnih kamera za fotografiranje pri slabom osvjetljenju sljedećeg nivoa. Potpuno novi LiDAR skener. Veliki skok za iPhone", dodali su iz AT Storea.

Novi iPad Air pršti snagom i bojama

Zapanjujući 10,9-inčni zaslon Liquid Retina proteže se od ruba do ruba uređaja. tu je i brz, jednostavan i siguran Touch ID. Surađuje sa dodacima kao što su Apple Pencil i Magic Keyboard. I dolazi u pet boja: nebesko plava, zelena, ružičasto zlatna, srebrena i svemirski siva. Dostupan za rezervaciju od danas, a za kupovinu od 6. 11. 2020.

Sami birate kako plaćate

Plaćanje možete vršiti gotovinski ili na rate putem kreditnih kartica. Prilikom plaćanja koristite kartice Raiffeisen, UniCredit, Intesa Sanpaolo ili NLB banke. U AT Storeu možete platiti i online na rate za sve korisnike UniCredit banke. Ukoliko želite plaćati na rate i niste u stalnom radnom odnosu, preporučujemo apliciranje za kredit za 2 minute na IuteCredit.ba.

AT Store je mjesto gdje možete kupiti originalne Apple dodatke i opremu, novi MagSafe za iPhone i druge dodatke. Zbog pogoršane epidemiološke situacije, molimo vas da poštujete mjere kriznog štaba, koristite maske i pazite na fizičku distancu.

Budite prvi i rezervirajte novi iPhone 12 i iPhone 12 Pro. Dostupni u prodaji od 6.11.2020. Kontaktirajte našu korisničku podršku na 033 956 188 i 051 963 788.

Rezervaciju možete napraviti na www.atstore.ba