U stranim ulaganjima je spas
0
Zbog recesije u BiH bez posla ostalo 70.832 ljudi
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kakvih sve ovde kretena ima...RADIL OVDE ADMINISTRATOR@@@@@
ne u eu ne urlice, a vi se odlucite gdje cete. tamo gdje urlice vlada islamofasizam koji ne postuje prava nemuslimana.
Čuj hodža urliče u EU,....fašisto!
Tko drugom jamu kopa sam u nju upada. Vi ste kolai hrvatima, sad uzivajte ;-) Sami se zatvarate u geto, reci mi jedan grad u EU gdje hodza urlice. Odlucite se sta ste i gdje hocete ici!
Pipo 26.11.2009. u 13:57 Sta nas briga, mi imamo najveci natalitet! BIH4EVER **************************** @LAZNI Pipo genocidni fasisticki lopovcicu da Bog da i ti imo toliki natalitet!Ni manje ni vise!Da Bog da i ti svojoj djeci trazio kosti bijedo na dvije noge! BiH4EVER!
@spas, to mi zvuci kao titov nacin, komunisticki nacin, ali to se ne brine o uzrocima problema ni 1%, uzroci su razmazen komunisticki narod koji sjedi i ceka penziju i misli da im neko duguje nesto. imam vijest za neradnike balkana, bit ce balkan siromasan sve dok se ne zadamo stvoriti nesto svojim sobstvenim rukama, juga nije nikad ni kalkulator uspijela napraviti, a jeste uspijela nalijepiti ruske lasere na ruski tenk i prodavati to. glupost cista
BEZ ekonomije i demokracije nema niceg a pogotovo kad NAM PRIPREMAJU GETO----OPKOLJENA Bosna i Hercegovina SENGENSKIM VIZAMA u GETOU EUROPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! BiH4EVER!
Sta nas briga, mi imamo najveci natalitet! BIH4EVER
Spas je početi zatvarati idiote u zatvor gdje im je i mjesto. U direktnom značenju bez metafore ---> zatvor
ne mijenja se narod, ne zeli se izbiti iz komunizma i voliti zapadnu evropu, ne zeli nas narod sekularnu zapadnu jedinicu poput engleske. naravno da ce sve medije to kriticizirati, sta hocemo? svak fura tita partiju i kako bi bolje bilo da njemu pjevamo pjesmice.. a sto je najgore, nema nas ni 3 miliona, od prilike 2 ulice napuniti u londonu.
Zbog recesije u BiH bez posla ostalo 70.832 ljudi,a zbog politike u BiH bez posla 1 070.832 ljudi
Dobrodašo u BiH iliti welcome to BiH
kada slusam vijesti i citam na net o bosni. samo negativno se desava.ako mi ne vjerujete pokusajte da upratite pa ce te vidjeti da u bosni jadnoj samo pesimizam i negativa se desava!!!!!! KATASTROFA