Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno je pola projekata od OKERIĆA,učitelj direktor SERDE.Opet će ga Turci naružiti.Ali on đoni.
Neće Bošnjaci da rade,treba to otkazati,naučili na humanitarnu.A turci poslali ministra poljoprivrede-misle ovdje se ore,kopa,sije.Ovdje je sve gospoda.
Hajde neće li bog dat,samo mi ove konstatacije tipa \'\'biznismen porijeklom iz engleske,vlasnik velikog investicijskog fonda\'\' bez spominjanja nikakvih imena vuče na priču po kojoj je al shiddi sa 1000 dolara temeljnog kapitala dobio zemlju usred grada...Oprezno sa ovakvim \'\'investitorima\'\'!
POGLEDAJ..SAD SE NAG.UZILI I ONI PRAVOSLAVNI,GEN.OCIDNI TER.ORISTI-FA.SISTI IZ SRBIJE,MAKEDONIJE I ONE JE.BENE SLOVENIJE...Sje.bace vas u ISLAMSKOM SVIJETU Bosnjacki Narod iz Bosnjacke Bosne i Hercegovine za vjecno!SSRRBBIII DDIISSMMMRRRR
Neka mi neko navede jedan uspješan projekat koji je završen a ja cu nabrojat 100 koji nisu a prodati su za 1KM.
Doda i Radmanovic i Spiric,kad se sastani udare grupni s.e.x-- ,ponekad im dodje Tihomir,kazu smanje tako adrenalin ,sve u skladu zakona !
Meni ovo ne treba, moj sin pederčina i ja smo multimioneri.
Neka se nesto dogada to je dobro,a i dobro je da ljudi donose novac u BiH a ne da dobijaju kredite od Razvojne i fol oni nesto napravili
PERIONICA PARA!!! Bakir, Hare, Cengic. ISTA EKIPA KAO I OD PROSLIH GODINA...MARSSSSSSSS BAGRO
Nije bitno koliko je projekata licitirano, vec koliko ce biti investirano.... Sarena laza....
Ja šuplje, ako se realizuje 1% od ove šuplje pljunite me gdje sam najtanji!
SARAJEVO ZA 10 GODINA=NEW YORK