Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad češ vidjeti obavjest sms da ste prešli sa mreže na mrežu "EFENDUM. 500 YIL SONRA TÜRK TELEKOM yararlanmaya başlamıştır, biz Milos Obilic KARADŽORĐE VE DİĞER SAHTE CETVELLER TELEKOM UZUN YILLAR KULLANILAN edildi gurur duyabilir" :D
Ajd prevedi. DA Srbi znaju šta im je poručio predak
Srbija radi pametno i vidi se da se trude da sto prije udju u EU, dok mi u BiH cekamo SADAKU iz cijelog svijeta. U biznisu ne postoji religija i niko vam nece dati 1 KM zato sto ste musliman, katolik ili pravoslavac.
A ima i druga strana medalje, prodadose svu drzavnu imovinu.
moke ,eto vi bosnjaci imate drzavnu imovinu (koju krcme politicke stranke)koja danas ne vrijedi nista jer lakse je kupiti telekom srbije i imati trziste BiH,srbije,crne gore u pakteu nego telekom BH koji opstaje samo na onih 24 % i zbog nedostatka trzista ima samo fiktivnu knjigovodstvenu vrijednost.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A nama će otvoriti džamiju da nam zamažu oči
Samo kupujte braco turci porobite ekonomski ono sto ste vojno drzali 500 godina. Sad ce smradoslavci opet biti robovi samo ekonomski.
Još malo pa će Turska kupiti čitavu Srbiju Što li im odma' ne bace Keš ....
jebem vas nacionaliste sve redom
Izgleda da ce Srbija postati Srbekistan sve prodase Arapima i Turcima.Jos kazu da su djeci poceli davati Turska imena gledajuci one Turske serije.
A sta to oni "sve" prodadose Turcima? Sta su dosad prodali njima? I kakva turska imena,to rade Cigani po Srbiji,gdje ih ima vrlo puno... Kao npr. u TK, u Federaciji...
kursum,investicije nisu preuzimanje drzave vec gradnja mnostva kulturnih i vjerskih objekata u njoj.odlicno znamo gde turci zapisavaju teritoriju svojim vjerskim objektima.
Obiliću, eto predaka u shopping. :)
Hahaha :D
Hahaha :D
Parola "Imate prijatelje" uskoro dolazi do punog izražaja.
Nema od ovoga nista,Tadicev olos je izgubio vlast,Nikolic nece prodati Telekom Srbije. Ja sam cuo da Telekom Srbije kupuje vecinski paket BH telekoma...
Ne moze Telekom Srbije da kupi BH telekom zato sto je vec najaci u BIH sa mtelom, i onda bi to bio monopol. Ali bili bi jako pametni ,kad bi umesto prodaje, pokusali da se prosire ili naprave neku akviziciju u HR/MK jer imaju potencijala za to. Da ne useremo kao svi iz regiona sa telekomima, vec da napravimo nesto bolje.
A ti mislis da je zakonski zabranjeno da jedna firma bude vlasnik dvije takve firme u susjednoj drzavi? Pa moguce... Nema prodaje TS,ali sumnjam da se imaju gdje siriti,mislim da Njemci i Norvezani (Telenor) drze kompletne telekomunikacije i HR i MK. E jedino kad bi pokusali da naprave neki posao u Bugarskoj,tamo nisam siguran kakva je situacij..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eto Turaka opet :)
Turci se vraćaju svojima.
I turci znaju da ste vi poturice dno dna. Najveci otpad slovenski poturceni. Samo sto su oni zadovoljni da im se islam siri a kao ljude i naciju bi ste nula 0!!!! Ehehehe 😂😂 Niko vas ne voli, nadji te jednu drzavu u okruzenju koje ime pozitivno misljenje neee! Gadute se svima! Sa kuranom se ne moze u EU!!!! Ehehehe pascad gamad 😄😄😄
Ne seri matere ti. Ko je prvi doveo Turke na Balkan, u Rašku, u Bosnu?
Ja se neljutim nama su Turci braca,Srbi su njihova djeca,svi vise vole djecu od brace,cista logika ;)
Turci su u ono vrijeme bili vodeca nacija u svijetu,jos u ono vrijeme Turci su izmislili kloniranje. Svaki osvajac ostavi nesto iza sebe,Austrougari su nam ostavili tramvaj,Turci su klonirali i ostavili nam Srbe. Nemoj se ljutiti nisam tebi nista rekao,vi ste nasi Bosanci Pravoslavci ;)
i nama ce lagumdzija dovest arape...obeco je...kme kme...